Bo i Penthouse leiligheter

01_hamsun_penthouse2
Ett opphold i luksusleilighetene vil danne den perfekte ramme rundt et Geiloopphold; enten det er for konferansegrupper eller ferie/fritid. Helene Hennie, en av Norges mest profilerte interiørarkitekter, har innredet denne delen av hotellet. Våre 3 luksuriøse penthouse leiligheter har også Helene Hennies signatur. De er av utsøkt kvalitet og har en avslappet atmosfære. Konferansemulighet i alle 3 penthouse leilighetene. Tillegg a kr 3000 pr døgn for Penthouse suitene i tillegg til pensjonsprisen pr person.

Hamsun er på 200m2 med 3 soverom – alle med eget bad/wc, felles badstue, stor stue, spisestue, kjøkken og 2 store terrasser.

Victoria er på 150m2 fordelt på 4 soverom, 2 bad/wc, felles badstue, stor stue med peis, tv, spisestue, terrasse, kjøkken

August er på 150m2 fordelt på 4 soverom, 2 bad/wc, felles badstue, stor stue med peis, tv, spisestue, terrasse, kjøkken.

Det er heis fra alle etasjer og direkte ned til SPA & fitness-senter.

NYHET: 7 nye Penthouse leiligheter ferdigstilles desember 2014 på 120 kvm og med plass til 6 – 8 perosner og den største på 170 kvm er det plass til 10 personer.

01_hamsun_penthouse

01_hamsun_penthouse3

Fordel boende gjester på Vestlia Resort.

Fri inngang Vestlia Familie Bad på 750 kvm med fantastisk vannsklie fra 3 etasje og inn i bassenget i 1 etasje, 82 m sklie. Eget barnebasseng, stort svømme og badebasseng og stort boblebad. Fri parkering i eget p-hus og sett skiene i skistallen 5 m fra bakken. ÅPNER DESEMBER 2014.

Fri inngang vårt flotte lekeland på 300 kvm. Gratis internett

Kr 100 i inngang til Vestlia sitt prisbelønte og flotte spa og velvære senter for voksne inkl badekåpe, aldersgrense 16 år. ( ikke boende 350 kr pr person)

Spabehandlinger bookes på spa@vestlia.no