Vestlia Resort ble kåret til Norges ledende resort av World Travel Award

Vestlia Resort har vunnet World Travel Award som «Norways leading resort»!

Det er en stor glede for oss å kunne meddele at Vestlia Resort ble kåret til «Norways leading resort» av World Travel Award.  Dette er andre året på rad Vestlia Resort stikker av med den gjeve prisen.

Prisutdelingen gikk av stabelen den 31 august i Tyrkia.  Andre nominerte i kategorien var Radisson Blue Resort, Trysil og Quality SPA & Resort Norefjell.

Vi gratulerer også andre vinnere:

  • Norway’s Leading Boutique Hotel – The Thief
  • Norway’s Leading Business Hotel – Grand Hotel, Oslo
  • Norway’s Leading Hotel – Hotel Continental
  • Norway’s Leading Spa Resort – Quality SPA & Resort Holmsbu
SONY DSC
Kanotur, brevandring, downhillsykling for store og små, stølbesøk, fiske er noe av det du kan gjøre på Geilo i sommer. For mer informasjon se her!
Les mer
Trening
Fitnessen vår er åpent hver dag hele sommeren!
Les mer
Sokna-Ørgenvika2
Endelig er den nye veien mellom Sokna og Ørgenvika åpnet.  Animasjon av den nye veien 
Les mer
hostpafj_p
I år også har vi Happy Summer her på Vesltia. Bo i våre flotte suiter for kr. 5900,- for en uke inkludert frokost for inntil 4 personer.
Les mer
f710044bf79a4b1f5d8b085e5e5d9711_L
For full artikkel Les mer her
Les mer
c9b002fe1bb0320831a8ae78670fdb6f_L
Den 22. april 2013 startet rivningen av familierommene som lå rett ved siden av hotellet opp mot Geilolia skisenter. Her vil det i løpet av året reise seg et spektakulært nytt bygg. Det er nå selve indrefileten av tomten på Vestlia Resort skal videreutvikles. Nye Vestlia vil blant annet bestå av flere nye hotellrom, leiligheter, […]
Les mer
077ab55046ce80eaf9a3ddea999597ca_L
Bilde: Vår nye restaurantsjef Catrin Åberg Vestlia Resort har i flere år vært kjent for god mat og den intime atmosfæren.  Nå styrkes laget med ny kjøkkensjef og restaurantsjef. Erik Falk er ansatt som kjøkkensjef på Vestlia Resort. Erik har tidligere jobbet 2 sesonger som soussjef på Vestlia. Han overtar nå roret etter Mikael Alfredsson […]
Les mer