Your message was sent successfully
Back

REQUEST A QUOTE

If you have any questions give us a call
(+58) 789 912 912

Note: Your reservation is not confirmed until you paid for us.

Langrenn

Aktiviteter » Langrenn

Les alt om

Langrenn

Velkommen til langrennsparadiset Geilo – mer enn 550 km med langrennsløyper venter på deg.

Langrenn er stort på Geilo. Her lærer barna å gå på ski så snart de kan gå, og når de første skiløypene er klare i oktober eller november står folk nesten i kø for å komme seg ut på ski. Blant flotte høyfjellsløyper og koselige løyper i skjermet skogsterreng finner du garantert din favoritt. Løypene prepareres fra høst til vår og holder høy kvalitet.

Legg ut på tur over gnistrende hvite vidder, eller prøv den populære løypa rundt Ustedalsfjorden.

Du finner detaljerte kart som kan skrives ut for hvert løypeområde HER.

Er dere en gruppe og har lyst på en morsom aktivitet der deltakerne får testet konkurranseinstinktet? Da kan vi anbefale Geilorennet. velg mellom 3 typer skirenn og dere får et skreddersydd opplegg ut ifra deres behov. Basecamp, lydanlegg, speaker og startnummer er inkludert. Pris: Fra 370,- per person.

Har du ikke ski?

Lei dem her

«Veldig fint sted med vennlige og sympatiske ansatte. Vi hadde en fin tur i lokalområdet, hovedsakelig på ridespor. Naturen er vakker – enger, liten skog, nydelige, ville blomster. Med islandske hester gjorde vi både trav og tolt – kun utført av islandske hester. Som vanlig i Norge kan utlendinger synes det er kostbart. Men vi fant det verdt pengene. Vi kommer tilbake!”

Jannike Wie, Facebook

Relaterte aktiviteter

close-link

close-link