Your message was sent successfully
Back

REQUEST A QUOTE

If you have any questions give us a call
(+58) 789 912 912

Note: Your reservation is not confirmed until you paid for us.

Arrangementer » Kamille-weekend

Velkommen til årets jentetur

Kamille-weekend

21.-23. september 2018 dukes det igjen for en helg med trening, velvære og masse moro! Ta med dere venninnegjengen, og meld dere på nå! Helgen fylles opp med spennende treningstimer, shopping, velsmakende middager og god underholdning, og alle får benytte seg av hotellets spaavdeling og basseng.

Spennende program og underholdning:
Christine Koht er en fargerik dame og er klar for å underholde oss med sitt smittende humør. Hun er blant annet kjent fra suksesserien Koht & Kidsa på TV Norge.

Jannecke Weeden ble nylig intervjuet av Kamille og intervjuet fikk stor oppmerksomhet for Janneckes åpenhet om angst. Hvordan hun klarer å få til så mye og får hverdagen til å fungere, skal hun lære oss litt på Kamille-weekend

I tillegg kommer Liv Loftesnes og forteller om «De beste tingene i livet er ikke ting». Liv og ektemannen, Yngvar Andersen, fikk nok av rotet, letingen og hverdagskaoset hjemme. Sammen med barna satte de i gang en storopprydding i huset, og endte opp med å kvitte seg med halvparten av tingene sine. Liv og Yngvar har nå gitt ut boka «De beste tingene i livet er ikke ting» og på Kamilleweekend vil Liv fortelle om «mer med mindre-prosjektet» og gi masse smarte tips og råd til hvordan man kan få en enklere og (enda) bedre hverdag med færre ting. «Det er ikke hva du kvitter deg med som betyr noe – det er hva du beholder som er viktig», Liv.

Kun på Vestlia:
Nina Jensen er en inspirerende dame, som har gjort det til sitt livs oppgave å redde havet! Vi gleder oss til å bli smittet av hennes engasjement.

I tillegg blir det velfylte goodiebags, varierte treningstimer og flotte turer. Vi stiller som alltid med et bredt utvalg treningstimer og ikke minst turer som passer for alle.

Galleri fra Kamille-Weekend

WEEKENDPRIS
21 -23 sept 2018

3290,- for abonnenter

Weekendprisen inkluderer:

  • Dobbeltrom eller leilighet (må fylles ihht senger)
  • Frokost lørdag og søndag
  • Deilig buffet lørdag og søndag, lunsj lørdag
  • Alle foredrag
  • Alle treningstimer
  • Goodiebag
  • Shoppingaveny med mange flotte tilbud for deltakere og gjester

Ved enkeltrom tilkommer kr 400, – per natt.

Relaterte arrangementer

close-link

close-link