Your message was sent successfully
Back

REQUEST A QUOTE

If you have any questions give us a call
(+58) 789 912 912

Note: Your reservation is not confirmed until you paid for us.

Arrangementer » Vinfestivalen

Nyt en helg med fantastisk mat og drikke

Vinfestivalen

Fèlsina S.P.A. er en av de beste vinprodusentene fra Italia, med deres strålende viner fra Chianti-regionen i Toscana. I den lille landsbyen Castelnuovo Berardenga, helt syd i Chianti Classico-regionen, har Fèlsina en 600 ha eiendom, hvorav 95 ha er tilegnet vinmarker, og resten oliven, jordbruk, skog og jaktområder.

Poggiali-familien tok over eiendommen i 1966, da området lå med brukket rygg og fraflytting rådet etter en ødeleggende vinterfrost på 1950 tallet, og familien kjøpte også opp små tilstøtende eiendommer i årene etter. I 1983 kom deres første årganger av deres ikoniske Fontalloro- og Rancia-viner. Siden den gang har de vært pionerer på å gjenreise statusen for Sangiovese-druen. Videre investerte de stort i nytt, moderne vinifikasjonsanlegg under jorden på begynnelsen av 2000-talletpå den gamle, historiske gården. Deler av eiendommen har spor av Pilgrimsreiser tilbake til 1000-tallet.

Fèlsina er svært opptatt av å ta vare på og respektere naturen og eiendommen. De er sertifisert økologisk, men de bruker ikke dette stempel på deres viner ennå.

Denne produsenten vil representere vinene under Winemakers dinner på lørdag denne helgen.

Pris kun for middag lørdag kr. 1395,- per person inkludert aperitiff, vinpakke og underholdning. Bestill ved å sende en mail til ludvig@vestlia.no eller ring 941 71 838.

Galleri fra Vinestivalen

WEEKENDPRIS
28 – 30 sept 2018

3590,-

Weekendprisen inkluderer:

  • Overnatting i dobbeltrom fre-søn
  • Dagens middag fredag
  • 4-retters festmiddag lørdag inkludert aperitiff, vinpakke og underholdning
  • Frokost lørdag og søndag
  • Gratis parkering
  • Gratis inngang til bassengområde og fitnessrom

Ved enkeltrom tilkommer kr 400, – per natt.

Relaterte arrangementer

close-link