Your message was sent successfully

Arrangementer » Vinfestivalen

Nyt en helg med fantastisk mat og drikke

Vinfestivalen

Stetten er en langhelg med fantastisk mat og vin for livsnytere og byr på flere vinsmakinger og kurs for både nybegynnere og viderekommende, vinvandring med lynraske smakinger hos serveringsstedene i Geilo sentrum, egentid i fjellet, fantastiske middager, samt en flott vinmesse midt i Geilo sentrum, hvor du kan smake deg frem til din favorittvin. Se hva som foregår på Geilo HER.

Terje Ness er en norsk kokk som i 1999 vant det internasjonale kokkemesterskapet Bocuse d’Or.  kokkekonkurranser.

Terje Ness jobbet som kokk og kjøkkensjef på Restaurant Bagatelle i Oslo i perioden 1994–2000, og har senere drevet restaurantene Oro, Haga og Onda. Han var medlem av Det Norske Kokkelandslaget i perioden 1997–2000 og vant i 1999, som andre nordmann, det internasjonale kokkemesterskapet Bocuse d’Or i Lyon Frankrike.

I 2003 utga han kokeboka Terjes kjøkken. Mat fra en verdensmester. Han har vært med i flere matprogrammer på TV, og var i tre sesonger mentor i programmet Barnas Restaurant på NRK-Super

Hans- Erik Dyvik Husby

Etter tiden som vokalist i rockebandet Turboneger har Hans- Erik Dyvik Husby blant annet spilt hovedrollen i Jesus Christ Superstar på Det Norske Teater, og hatt hovedrollen i filmen om Cornelis Vreeswijk. På lørdag kommer han til Vestlia for å fremføre sine tolkninger av Johnny Cash og Cornelis Vreeswijk låter.

Det er duket for en minneverdig aften!

Ostebygda

I år får vi besøk av ystere fra Ostebygda som forteller om prosess og smak.

Osteoppskriftene er nedarvet slektsklenodium, overlevert og perfeksjonert fra generasjon til generasjon. Nå har de ypperste osteprodusentene fra tre generasjoner slått seg sammen for å bringe osten ut i verden og verden inn i ostens rike fokus.

Pris kun for middag lørdag kr. 1550,- per person inkludert aperitiff, vinpakke og underholdning. Bestill ved å sende en mail til [email protected] eller ring 45264500.

Galleri fra Vinfestivalen

WEEKENDPRIS
27. – 29. sept 2019

3990,-

Weekendprisen inkluderer:

  • Overnatting i dobbeltrom fre-søn
  • Dagens middag fredag
  • 4-retters festmiddag lørdag inkludert aperitiff, vinpakke og underholdning
  • Frokost lørdag og søndag
  • Gratis parkering
  • Gratis inngang til bassengområde og fitnessrom

Ved enkeltrom tilkommer kr 400, – per natt.

Relaterte arrangementer

[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link
[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link