Your message was sent successfully
Back

REQUEST A QUOTE

If you have any questions give us a call
(+58) 789 912 912

Note: Your reservation is not confirmed until you paid for us.

Arrangementer » Vinfestivalen

Nyt en helg med fantastisk mat og drikke

Vinfestivalen

Stetten er en langhelg med fantastisk mat og vin for livsnytere og byr på flere vinsmakinger og kurs for både nybegynnere og viderekommende, vinvandring med lynraske smakinger hos serveringsstedene i Geilo sentrum, egentid i fjellet, fantastiske middager, samt en flott vinmesse midt i Geilo sentrum, hvor du kan smake deg frem til din favorittvin. Se hva som foregår på Geilo HER.

Kari Innerå er til daglig kjøkkensjef og daglig leder på restauranten BA 53 i Oslo. Hun har tidligere blant annet drevet restaurant Cru og Fru K. Hun har flere medaljer fra nasjonale og internasjonale kokkekonkurranser.

Her på Vestlia skal hun gi osss smakebiter fra boken Innerå+Bø.

Gisle Børge Styve

Gisle Børge Styve’s trio skal underholde oss gjennom kveld. De har ord på seg for å skape spesielt god stemning, med humor og musikalitet i sentrum.

Merete Bø

I år får vi vinjournalist og forfatter Merete Bø på besøk. Hun holder en smaking med temaet mat og vin i kombinasjon, som hun nettopp har gitt ut bok om. Hun har hele sitt voksne liv jobbet med vin blant annet på Restaurant Cru og Bagatelle i Oslo, og har de siste årene skrevet fast for DN. I hennes siste bok Innerå + Bø som hun har laget sammen med kokk Kari Innerå er det vin sammen med norske råvarer som står i fokus.

Alle som er på middagen for også et eksemplar av boken Innerå+Bø.

I denne boka presenterer kokken Kari Innerå, født og oppvokst Innerå gård på Andørja i Troms, de aller beste ingrediensene den norske naturen har å by på, fra kamskjell, sjøkreps og skrei til lam, jordskokk, multer og rabarbra. Hun viser oss hvordan vi kan bruke disse fantastiske råvarene, og setter dem sammen på innovativt, smaksrikt og moderne vis i en rekke fristende oppskrifter.
Merete Bø, vinkelneren og vinskribenten fra Voss, foreslår den perfekt drikke til hver rett i boka, slik at den sanselige og kulinariske opplevelsen blir komplett. Innerå + Bø er en levende reise inn i det norske kjøkkenet. De to jentene tar oss med til hjemstedene sine og mattradisjonene der. Resultatet er et inspirerende manifest av en kokebok.

Pris kun for middag lørdag kr. 1490,- per person inkludert aperitiff, vinpakke og underholdning. Bestill ved å sende en mail til ludvig@vestlia.no eller ring 941 71 838.

Galleri fra Vinfestivalen

WEEKENDPRIS
28 – 30 sept 2018

3590,-

Weekendprisen inkluderer:

  • Overnatting i dobbeltrom fre-søn
  • Dagens middag fredag
  • 4-retters festmiddag lørdag inkludert aperitiff, vinpakke og underholdning
  • Frokost lørdag og søndag
  • Gratis parkering
  • Gratis inngang til bassengområde og fitnessrom

Ved enkeltrom tilkommer kr 400, – per natt.

Relaterte arrangementer

close-link

close-link