Your message was sent successfully

Pakker » Påskeferie

Våre sesongbaserte pakker

Påskeferie

Nyt påskeferien på Vestlia Resort i år! Vi har eget program med underholdning, leker og mye moro for små og store. Stå på ski, benytt vårt fine spaområde, spill bowling eller ta en dukkert i Eventyrbadet.

Påskeferien er kanskje årets mest populære ferieperiode – vær rask med å booke påsken før det blir fullt!

  • Fra 1345,- pp/døgn med halvpensjon
  • (Evnt 5235,- pp for påskehelgen med halvpensjon)

Fantastisk aktivitetstilbud

Vestlia Resort ligger ski in/ski out til Vestlia! Her har du løyper for alle nivåer, jibbe- og snowboardpark, barnebakker med egne barneheiser, lekepark, høydepark, Trollklubben Barnehage (barnepass for de minste), skiskole og skiutleie. Like utenfor døren finner du også fine langrennsløyper, både rundt Ustedalsfjorden og oppe i de flotte fjellene. Vi kan garantere at vi har aktiviteter som passer for alle i familien!

Vestlia Resort er et eksklusivt fjellresort innredet av den anerkjente interiørarkitekten Helene Hennie. Når dere ønsker å ta en pust i bakken etter en innholdsrik og spennende dag i snøen, kan det være behagelig å sette seg til rette foran peisen med påskeegget og bare nyte stemningen. Ellers venter flere innendørsaktiviteter, som bowling, bading i Eventyrbadet, lekeland for de minste og spa for de voksne.

Velkommen til en herlig påskeferie på Geilo!

For deg som vil sette av litt tid til spa, anbefaler vi å booke behandlinger i god tid. Dette kan du enkelt gjøre på shop.vestlia.no. Inngang gjester kr 200 per person per dag m/badekåpe. Booker du spabehandling, er inngang inkludert.

Ønsker du å oppgradere oppholdet til en suite eller penthouse?

Kontakt oss for priser og kapasitet. Vi har suiter for 2-4 personer og leiligheter til mellom 4 og 10 personer med ekstrasenger/sovesofa.

PRIS

Fra 1345,- pp/døgn med halvpensjon

Prisen inkluderer:

  • Standard dobbeltrom, suite eller leilighet
  • Vestlia Resorts frokostbuffet, og middag på forespørsel
  • Gratis inngang til fitnessområde
  • Gratis inngang til Eventyrbadet
  • Gratis inngang til Lekeland
  • Gratis parkering

Relaterte pakker

[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link
[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link

close-link