Your message was sent successfully
Back

REQUEST A QUOTE

If you have any questions give us a call
(+58) 789 912 912

Note: Your reservation is not confirmed until you paid for us.

Pakker » Påskeferie

Våre sesongbaserte pakker

Påskeferie

Påskeferie på Vestlia betyr mye gøy både på hotellet og på Geilo! Vi har eget program med underholdning, leker og mye moro for små og store. Påskeferien er kanskje årets mest populære ferieperiode – vær rask med å booke påsken før det blir fullt!

Fantastisk aktivitetstilbud

Vestlia Resort ligger ski in/ski out til Vestlia! Her har du løyper for alle nivåer, jibbe- og snowboardpark, barnebakker med egne barneheiser, lekepark, høydepark, Trollklubben Barnehage (barnepass for de minste), skiskole og skiutleie. Like utenfor døren finner du også fine langrennsløyper, både rundt Ustedalsfjorden og oppe i de flotte fjellene. Vi kan garantere at vi har aktiviteter som passer for alle i familien!

Vestlia Resort er et eksklusivt fjellresort innredet av den anerkjente interiørarkitekten Helene Hennie. Når dere ønsker å ta en pust i bakken etter en innholdsrik og spennende dag i snøen, kan det være behagelig å sette seg til rette foran peisen med påskeegget og bare nyte stemningen. Ellers venter flere innendørsaktiviteter, som bowling, bading i Eventyrbadet, lekeland for de minste og spa for de voksne.

Velkommen til en herlig påskeferie på Geilo!

For deg som vil sette av litt tid til spa, anbefaler vi å booke behandlinger i god tid. Dette kan du enkelt gjøre på shop.vestlia.no. Inngang gjester kr 100 per person per dag m/badekåpe. Booker du spabehandling, er inngang inkludert.

Ønsker du å oppgradere oppholdet til en suite eller penthouse?

Kontakt oss for priser og kapasitet. Vi har suiter for 2-4 personer og leiligheter til mellom 4 og 10 personer med ekstrasenger/sovesofa.

PRIS

på forespørsel

Prisen inkluderer:

  • Standard dobbeltrom, suite eller leilighet
  • Vestlia Resorts frokostbuffet, og middag på forespørsel
  • Gratis inngang til fitnessområde
  • Gratis inngang til Eventyrbadet
  • Gratis inngang til Lekeland
  • Gratis parkering
  • Gratis wifi

Relaterte pakker

close-link

close-link

close-link