Your message was sent successfully

Pakker » Spark VM

Spark-VM 25.jan

Siste helgen i januar ønsker vinterlandsbyen Geilo velkommen vinterens friskeste fraspark.

Spark-VM og Barnas Spark VM er et sosialt samlingspunkt for uhøytidelig tevling og karneval. En fest i kostymer og vintertøy, turister og lokale i skjønn forening. Still alene eller ta med vennegjengen på sparkeventyr!

Velg mellom klassene:
– Trim, barn
– Kostyme, barn
– Trim, voksen
– Kostyme, voksen

Program Spark-VM 2020

Fredag 24. januar
18:00 Oppvarming til SparkVM med Turbostipend på Havsdalskroa.

Lørdag 25. januar
10:00 Henting av startnummer på reiselivssenteret, barn.
11:00 Avspark Barnas Spark-VM
12:30 Premieutdeling Barnas Spark-VM. Her får alle diplom, pølser og medalje for deltakelsen.
13:00 Henting av startnummer på reiselivssenteret, voksen.
14:00 Trim voksen. Løypa er ca. 5-6km. Det kan skje endringer på løypetrassen om forholdene sier så. Her konkurreres det på idealtid, altså gjennomsnittstid.
15:00 Kostyme voksen. Her er det kreativ utfoldelse som gjelder! Ingen begrensning på antall deltagere pr lag. Kort løype i sentrum.
16:00 Afterspark på Off-Pist med premieutdeling for trim og kostyme, voksen. Aldergrense 20 år.

Praktisk informasjon
Spark-VM arrangeres i gågata i Geilo sentrum. Visit Geilo leier gågata av Hol kommune. Det er offentlig grunn uten avsperringer. Det vil befinne seg både handlende, publikum og deltakere i alle aldre i området. Vi ber derfor alle deltakere vise hensyn til dette. Vi vet av erfaring at enkelte deltagere nyter alkohol før og under arrangementet. Da det er et offentlig arrangement og barn involvert ønsker vi ikke å oppfordre til slik atferd. Alkoholinntak under arrangementet skjer på eget ansvar. Som medarrangør har vi med oss Off Pist Lounge. Her vil den offisielle After Spark-festen starte kl. 16.00. Aldersgrense 20 år.

Alle deltakere må hente startnummer inne på Reiselivssenteret senest 30 minutter før sin klasses konkurransestart, slik at vi har en korrekt oversikt over deltagerne.

Påmelding
Alle deltakere/lag skal fylle ut påmeldingsskjemaet. Alle punkter skal fylles ut. Husk å krysse av for om du ønsker faktura eller å betale ved henting av startnummer. Større grupper over 10 pers. faktureres.

 

Pristilbud online

Relaterte pakker

[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link
[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link