Your message was sent successfully

Slide COOL
MOUNTAINS
Vestlia resort

Pakker » VINTER PÅ VESTLIA

Opplev Geilo i vinter

Book skiferien
på Vestlia Resort

Vestlia Resort har en fantastisk beliggenhet på Geilo – kun 10 meter fra skibakkene og preppede skispor som tar deg igjennom det vakreste fjellandskap. Innendørs venter bowlinghallen, et morsomt lekeland, Eventyrbadet, en vidunderlig spaavdeling og vår herlige restaurant. Vi har alt det en herlig skiferie skal by på, og kan garantere deg et spennende avbrekk fra hverdagen!

Nyt vinteren hos oss

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell på Geilo hvor hele familien vil trives. Hotellet er nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og vi byr på en avslappet atmosfære. Her finnes alt fra enkeltrom til luksusleiligheter i en varm og komfortabel lodgestil

Velkommen til Vestlia i julen

Julen på Vestlia Resort er noe helt spesielt. Vestlia er fylt med en varm atmosfære og vi har pyntet hotellet fra topp til tå. Våre ansatte vil gjøre alt for å gi deg og dine den julen dere drømmer om.

Rom & leiligheter

Sov godt i våre senger og våkn opp til en fantastisk fjellutsikt. Velg mellom våre ulike alternativer på dobbeltrom, leiligheter og suiter.

Familierom

Uansett om dere er en stor eller liten familie så har vi et rom som passer perfekt for dere. Hos oss finner du rom med køyesenger eller en leilighet med flere soverom.

På ferie med elbil? Vi har el-lader
Lad i garasjen mot betaling

Ta toget til Geilo!
Vi henter deg på stasjonen.

En ekstra gjest? Ta med deg hunden din
Pris: 500,- (gjelder kun Vestlia Resort)

Langrenn i fantastiske omgivelser

Med mer enn 500 kilometer preparerte løyper både i dalene og på fjellplatåene, er Geilo og Hol Kommune er et av de beste områdene i Norge for langrenn.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link
[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link