Your message was sent successfully
Back

REQUEST A QUOTE

If you have any questions give us a call
(+58) 789 912 912

Note: Your reservation is not confirmed until you paid for us.

«Velkommen til Vestlia Resort Spa – 1000 kvm med velvære»

Her kan du investere litt tid i deg selv og oppnå et sunnere liv for kropp og sjel. Våre profesjonelle spaterapeuter gir deg alt fra klassisk massasje og hudpleie til nydelige aroma- og leireinnpakninger. Vår fantastiske klimasone er et sted for total avslapning og nytelse. Her finner du et innbydende basseng, et hvilerom, en jacuzzi, en kaldkulp og to typer sauna. Vi informerer om at det er en aldersgrense på 16 år i vår klimasone. Det serveres alkoholholdig drikke i SPA -men i begrensede mengder. Vi er et velværespa der våre gjester søker ro og avspenning. Nyt gjerne et glass eller to – berusede personer er ikke ønsket i vår avdeling.

Åpningstider i spa

Man-tors: 11-18, fre: 11-19, lør: 10-18, søn: 10-14

Fredager og lørdager er spaet forbeholdt gjester som har bestilt behandlinger, da vi dessverre ikke kapasitet til å slippe inn andre hotellgjester eller besøkende.

Åpningstider fitness

Hver dag 06 – 22

Spakunder: Fri inngang til vår klimasone/spaavdeling
Hotellgjester : 100 kr
Øvrige gjester : 400 kr

Prisen inkluderer leie av badekåpe, håndkle og tøfler.
Avbestillingsfristen for behandlinger er 24 timer før avtalt time, ellers belastes timen i sin helhet

Månedens spabehandling

Innpakning med duft av sommer

Nydelig og avslappende kroppsbehandling med fantastisk duft av Neroli appelsin blomst.
Myk skrubb, lett massasje og Neroli-innpakning.

80 minutter NÅ kun 1290,-  (1590,-)

Slipp alle spenninger

Ansikt

Det er ofte vanskelig å vite hvilken ansiktsbehandling man skal velge og hva man trenger. Er du usikker anbefaler vi at du setter av tiden du ønsker så ordner terapeuten resten. Hos oss er du i trygge hender.

Velg din behandling

Kropp

Opplev en verden av velvære med våre fantastiske kroppsbehandlinger. Nyt avslappende innpakninger eller kroppsmassasje som løser opp spenning og stresspunkter, hvor fokuset er på hender, føtter, hodebunn, rygg og mage.

Velfortjent velvære

Massasje

Vestlia Spa tilbyr alt fra herlig hodebunnsmassasje til sports- og bambusmassasje. Finn den behandlingen som passer deg best. Behandlingene er fantastiske både for kropp og sinn og gir en generell følelse av velvære.

Plukk og miks

Minispa

Velg én eller flere behandlinger fra vår meny og skreddersy din perfekte spadag. Spør våre terapeuter dersom du trenger tips.

Den perfekte gaven

Gavekort fra Vestlia Spa

Lurer du på hva du skal gi til din betydelige andre? Du trenger ikke lete lenger. Gavekortet gir deg tilgang til verden av spabehandlinger, og din kjære kan nyte en hel dag i vårt fantastiske spaområde.

Tid for trening?

Sjekk ut vårt

fitnessenter..

[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link
[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link