VESTLIA SPA

Spa & Fitness

ÅPNINGSTIDER SPA
Mandag-torsdag: 10.00–19.00
Fredag: 10.00–20.00
Lørdag: 10.00–19.00
Søndag: 10.00–15.00

INNGANG KLIMASONE
Spa kunder: Gratis

Hotellgjester: 200,-
Øvrige gjester: 490,-

ÅPNINGSTIDER FITNESS
06.00–22.00

KONTAKT OSS
[email protected]
+47 32 08 72 20

Smittevern

Tiden du er hos oss skal være like fantastisk som før Covid-19, samtidig som du er trygg. Vi holder oss alltid oppdatert innen smittervernkunnskap, og er opptatt av å gi deg en hyggelig og sikker opplevelse hos oss.

LES HER FØR DU BESØKER OSS
Invester i tid i deg selv og oppnå et sunnere liv for kropp og sjel. Våre profesjonelle spaterapeuter gir deg alt fra klassisk massasje og hudpleie til nydelige aroma- og leireinnpakninger. Her finner du et innbydende basseng, et hvilerom, en jacuzzi, en kaldkulp og to typer sauna. Vi er et velværespa der våre gjester søker ro og avspenning.

Spa behandlinger

Opplev en verden av velvære med våre fantastiske behandlinger som pleier kropp og sjel. Nyt avslappende innpakninger eller en av våre spesial behandlinger som løser opp spenninger og stresspunkter.
Ta en titt på menyen, du velger selv hva som passer best for deg

Se våre behandlinger

Klimasone

Velkommen til et avslappende besøk i vår klimasone. Her finner du et innbydende basseng, et hvilerom, en jacuzzi, en kaldkulp, badstue og dampbad.

SPAKUNDER: Fri inngang til vår klimasone/spaavdeling.
HOTELLGJESTER: 200 kr inkluderer leie av badekåpe, tøfler og håndkle
ØVRIGE GJESTER: 490 kr inkluderer leie av badekåpe, håndkle og tøfler. Vi ønsker alle velkommen, men ved stor pågang prioriteres spakunder og hotellets gjester. Ta gjerne kontakt i forkant om ledig kapasitet.

«Spa deg selv» kit: 395.- inkluderer 5 stk Baborprodukter small size

– Aldersgrense i vår klimasone er 16 år.
– Fredager og lørdag er er vårt spa forbeholdt gjester som har bestilt behandlinger.

Fitnessenter

Fitnessavdelingen har et areal på 300 kvadratmeter med moderne treningsstudio, spinningsal, samt sal for klasser med aerobic, yoga og pilates m.m.

Det er 15-års aldersgrense i fitnessavdelingen.

 

LES MER

Gavekort

«Enkelt å gi – behagelig å få». Den perfekte gaven til en man setter pris på og er glad i. Gavekortet gir deg tilgang til verden av spabehandlinger, og den som mottar gavekortet kan nyte en hel dag i vårt fantastiske spaområde.

Kjøp gavekort