VESTLIA RESORT, GEILO

Velkommen til fjells

Velkommen til fjells

Vestlia Resort

Book opphold
Book spa
Menyer
Book et opphold

Bo på Vestlia, nær alt av aktiviteter.

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell på Geilo hvor hele familien vil trives. Hotellet er nydelig innredet og byr på en avslappet atmosfære. På Vestlia finner du et mangfold av fasiliteter for store og små, og vi tilbyr alt fra enkeltrom til luksusleiligheter i en varm og komfortabel lodgestil.

BOOK NÅ

Rom & leiligheter

Sov godt i våre senger og våkn opp til en fantastisk fjellutsikt. Velg mellom våre ulike alternativer på dobbeltrom, leiligheter og suiter.

SE våre rom
VESTLIA RESORT
Spa & Fitness
Les mer
Mat & Drikke
Les mer
Møter & Arrangementer
Les mer

Book julebordet på Geilo!

Inviter til julebord på fjellet! Vestlia Resort ønsker velkommen til en avslappende førjulshelg fylt med god mat, frisk fjelluft og varierende aktiviteter – både ute og inne.

Book julebordsweekend her

Julen på Vestlia er magisk

Hvorfor ikke feire julen med hele familien i vakre omgivelser på Geilo? Julen på Vestlia er helt nydelig, og vi har juleprogram for hele familien.

BOOK NÅ
Jul på Vestlia

Aktiviteter

Geilo kan by på en mengde med aktiviteter og opplevelser, for liten og for stor.
se alle aktiviteter

Velkommen til Geilos største konferansesenter

Vestlia Resort er den perfekte konferansedestinasjonen uansett om dere er 2 eller 675 personer. Midt mellom Oslo og Bergen, og med god tilgang til kollektiv transport, finner du Vestlia Resorts konferanselokaler på til sammen 1200 kvm.

Se mer

En aktivitetsfylt vinter på Geilo

Winter Wonderland

Se alle vinteraktiviteter

Kunsten på hotellet

Vi på Vestlia setter pris på vakker kunst, og har valgt å pryde veggene våre med mesterverker av blandt annet Kai Fjell, Odd Nerdrum, Axel Ender og grafikk av Edvard Munch, noe vi er svært stolte av.

Les mer
Se alle eventer

SkiCamp

SkiCamp passer for både nybegynnere og viderekomne. Du kan velge mellom klassisk og skøyting, evt begge deler. Vi stiller med 1 instruktør per 7 deltakere! Det betyr en meget tett og god oppfølging igjennom helgen.

27.–29. januar 2023

Viljahelg

Bli med på en helg full av luksus og egentid! Nyt god søvn, pustepauser og deilig mat. Kom hjem med ny treningsinspirasjon og kunnskap fra inspirerende foredrag om trening, å tro på seg selv og en kroppslig frihetsfølelse!

28. APRIL – 1. MAI 2023

Shape Up Weekend

Ta med deg venninner og bli med Shape Up på årets vakreste treningshelg! Få ny inspirasjon og motivasjon, ha det gøy og føl deg bra! Rett og slett en uforglemmelig helg du ikke kan gå glipp av.

9.–11. JUNI 2023
2022 / 2023

Sees vi i vinter?

Yes, book nå
PLANLEGGER DERE BRYLLUP?
les mer
FEIR DAGEN MED STIL
Chambre séparée
SKAL DERE ARRANGERE KONFERANSE?
les mer
KJØP FRITIDSBOLIG PÅ GEILO
Leiligheter til salgs

Bardøla Fjelltun

Kjøp lekre leiligheter hos Geilos mest tradisjonsrike og anerkjente høyfjellshotell, spennende selveierleiligheter med easy living konsept.

LES MER ›

Leiligheter til salgs

Highland Lodge

Moderne lodge-leiligheter i Geilo sentrum. Bo minutter unna langrennsløypene, alpinbakkene og togstasjonen.

LES MER ›

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få med deg siste nytt og gode deals!