SI “JA” PÅ VESTLIA RESORT

Magisk Fjellbryllup

Vi vet hvor viktig bryllupsdagen er, og ønsker å bistå så langt vi kan til en vellykket feiring. Vi tilpasser og skreddersyr etter deres ønsker for bryllupslokaler, og kan med mange års erfaring stille med det meste for å sikre en koselig og minnerik bryllupsfeiring.

Foto: Terje Bjørnsen

Kontakt oss

Foto: Terje Bjørnsen

Feir dagen hos oss

Vestlia Resort ligger i vakre omgivelser på Geilo – med storslagen utsikt over Ustedalsfjorden og Hallingskarvet. Hotellet, et av Norges flotteste fjellresorter, er den perfekte ramme for deres bryllup! Her finner dere lekre rom og penthouser, et nydelig spa, vakre Kai Fjell-salen og flere andre unike selskapslokaler som kan benyttes til deres spesielle dag. Vårt personale vil sørge for omtenksom service og gjennomføring av deres bryllup.

Selskapslokaler i varierende størrelser
Fantastisk mat og drikke, vi kan stille med en rikholdig gourmetmeny som garantert vil falle i smak.
Stor takterrasse med fantastisk utsikt, perfekt for apéritif og foto.
Spa og mengder med aktiviteter rett ut døra.
Vestlia Resort har 240 rom og 700 senger.
Transport til og fra togstasjonen

Kontakt oss i dag dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi arrangerer bryllup på Vestlia Resort.

REFERANSE

Vibeke & Ole Christian’s bryllup

Se våre selskapslokaler

Foto: Terje Bjørnsen

Kai Fjell salen

KAPASITET OPPTIL 200 PERS.

Den fantastiske Kai Fjell-salen er laget for de magiske og uforglemmelige øyeblikkene. Her får gjestene en fantastisk utsikt over Geilo, Ustedalsfjorden og Hallingskarvet.

Salen har plass til 130 gjester på runde bord og har moderne konferansefasiliteter.
Veggene er prydet med vakre malerier av kunstneren Kai Fjell.

Foto: Paul Lockhart

Gommostugu

KAPASITET OPPTIL 40 PERS.

Gommostugu er en tradisjonsrik Hallingstue som kan benyttes for selskaper med inntil 40 personer. I tilknytning til Gommustugu har vi Låven hvor selskapet kan samles før middag til et glass champagne og etter middag til musikk og åpen bar. Alt på ett plan. Bruker man både Gommostugu og Låven kan inntil 90 personer spise her. Gommostugu er populær og bør bookes i god tid.

Foto: Terje Bjørnsen
SPØR OSS OM KAKER
APÉRITIF

Våre penthouse leiligheter

Start dagen i en av våre penthouse leiligheter. Her har dere god plass til å gjøre dere klare for den store dagen. Vi kan stille med drikke og snacks dersom det er ønskelig.

Penthouse Geilo

Denne luksuriøse leiligheten på 180 m2 er en flott arena for bryllupsforbredelser, med fire soverom, 3 store balkonger og store oppholdsrom.

Penthouse Hamsun

Et opphold i Hamsun, vår flotte luksusleilighet på 200 kvm, vil danne den perfekte ramme rundt ditt bryllup på Geilo, med utsikt både i retning øst og vest

Penthouse Victoria

I vår flotte lodge penthouse på 140 m2 finner du fire soverom med dobbeltseng, 2 bad, badstue, stue, kjøkken og spisebord med plass til 8 personer

Penthouse August

I vår lune og store penthouse på 140 m2 finner du fire dobbeltrom med hvert sitt bad, badstue, stue, kjøkken og spisebord med plass til 10 personer

Planlegger dere et
bryllup på Vestlia Resort?

Kontakt oss for en visningstur, vi spanderer en natt med frokost – gratis.