EVENTER & WEEKENDS

Vi er stolte av å huse en mengde med eventer her på Vestlia Resort.

Du finner garantert et arrangement som passer for deg.

Kunstweekend

24. – 26. SEPTEMBER 2021

La deg fascinere av kunsten i det offentlige rom – bli kjent med kunstnere som skapte den og aktører som står bak. Velkommen til en uforglemmelig weekend spekket med spennende foredrag, gode samtaler og inspirerende mennesker. God mat og frisk fjelluft. Velg mellom dagpakke eller full helg.

les mer

Stetten Vinfestival – hotellpakke

01. – 03. OKTOBER 2021

Velkommen til en helg full av deilige smaksopplevelser! Stetten er en helg med fantastisk mat og vin for livsnytere og byr på vinsmakinger og kurs for både nybegynnere og viderekommende. Vinvandring med lynraske smakinger hos serveringsstedene i Geilo sentrum, egentid i fjellet, fantastiske middager, samt en flott vinmesse, hvor du kan smake deg frem til din favorittvin.

les mer

Tara Weekend

15. – 17. OKTOBER 2021

Velkommen til Tara-Weekend 15.-17. oktober 2021. Vi lover fullt trøkk fra startskuddet går! Tara-redaksjonen gleder seg til å fylle Vestlia Resort på Geilo med latter og liv, foredrag til ettertanke, yoga og kvinnemøter du sent vil glemme. Ikke minst skal de igjen kåre “årets modigste kvinne”, og hylle våre tøffe finalister med en stor festaften på lørdagskvelden.

les mer

YogaWeekend

22. – 24. OKTOBER 2021 / UTSOLGT

Yogaweekend er en fantastisk helg fullspekket med yoga, trening, meditasjon, læring, avslapping, god mat, latter og vennskap. YogaWeekend arrangeres av Camilla Gjøstøl – eier og grunnlegger av Cama Yoga – og helgen byr på et mangfold av yoga-sjangre ledet av noen av Norges beste yogalærere. Helgene passer for alle, uansett erfaring og energinivå.

les mer

Strikkehelg

29.- 31. OKTOBER 2021

Strikkehelgen byr på spennende, lærerike foredrag – både innen design og historie. I tillegg tilbys morsomme workshops der du blant annet kan lære å designe egne strikkeplagg eller prøve deg på Kontstrikk . Denne helgen garanterer for god stemning, fantastisk natur og spennende innhold, og du vil møte likesinnede strikkeentusiaster og knytte (eller strikke) nye vennskap!

les mer

Mal med Mesteren Vebjørn Sand

26.- 28. NOVEMBER 2021

Få inspirasjon av en ekte mester under vinterhelgen i november. La morgen gå over i ettermiddag og kveld, og kanskje natt, før du lar penselen hvile. Underveis gir mesteren Vebjørn Sand nyttig lærdom mens han maler på et tablå midt i sirkelen av utøvende kunstnerisk energi. Klassisk musikk ligger over rommet som er fylt av skaperglede. Velkommen til Masterclass med Vebjørn Sand.

les mer

Jomfruweekend

9 – 12. DESEMBER 2021

Jomfrureiser inviterer for 7 år på rad til en jentetur full av luksus, deilig mat, latterkramper, treningsinspirasjon, dans, nye venninner, fokus på deg selv – ytre og indre, yoga, livsstilsforedrag, spa, fotturer, vinsmaking, underholdning i topp klasse, og masse fellesskap.

les mer

ShapeUp Weekend

10. – 12. JUNI 2022

Ta med deg venninner og bli med Shape Up på årets vakreste treningshelg! Få ny inspirasjon og motivasjon, ha det gøy og føl deg bra! Rett og slett en uforglemmelig helg du ikke kan gå glipp av.

les mer

Ønsker du å arrangere noe hos oss?

Vi skreddersyr aktiviteter for din bedrift . Vi har ulike konferansepakker og priser avhengig av hvilken dag dere kommer og hvilken sesong vi er i.

Kontakt oss
Konferanse