EVENTER & WEEKENDS

Vi er stolte av å huse en mengde med eventer her på Vestlia Resort.

Du finner garantert et arrangement som passer for deg.

Shape Up Weekend

9.–11. JUNI 2023

Ta med deg venninner og bli med Shape Up på årets vakreste treningshelg! Få ny inspirasjon og motivasjon, ha det gøy og føl deg bra! Rett og slett en uforglemmelig helg du ikke kan gå glipp av.

Fitcamp – Jenteweekend

16.–18. JUNI 2023

Vi inviterer for tiende gang til en energisk jenteweekend spekket med trening, yoga, deilig SPA og sosialt samvær! Opplegget passer for kvinner i alle aldre aldre og fasonger.

aftp-weekend

AFPT-Weekend

11.–13. AUGUST 2023

Dette er et event for deg som digger trening, vil få motivasjon, treningstips til egen trening og til trening med andre. Dette er en fantastisk mulighet til å møte andre som deler din treningsinteresse. Helgen er full av ulike treningsopplevelser og foredrag som skal gi deg inspirasjon og faglig påfyll.

Helt på Vidda Festivalen

25.-26. AUGUST 2023

Helt på vidda-festivalen gir publikum en uforglemmelig musikkopplevelse i rå, norsk natur! Kjøp billetter nå, og opplev mangfoldige artister på nært hold.

Kamille Weekend

22.–24. september 2023

Kamille garanterer en helg med inspirerende foredrag, et bredt tilbud av varierte treningstimer med dyktige instruktører, og en god dose latter! Du får goodiebag ved ankomst, gode tilbud i «handlegaten», herlig frokostbuffet og velsmakende middager – og ikke minst, masse god underholdning!

Kunstweekend

29. september – 1. oktober 2023

Monumentale, spektakulære og funksjonelle kulturbygg er på få år etablert over store deler av landet. Hva betyr denne betydelige satsingen? Dette vil vi belyse under årets Kunstweekend.Lytt til spennende foredrag om kunst- og kulturinvesteringer som verktøy for fornyelse, delta i den gode samtalen, la deg engasjere og nyt god mat og drikke.

Tara-Weekend

13.–15. OKTOBER 2023

Velkommen til Vestlia Resort og Tara-Weekend 14-16. oktober 2022. Tara-redaksjonen lover fullt trøkk fra startskuddet går!
Her blir det latter og liv, foredrag til ettertanke, yoga og kvinnemøter du sent vil glemme. Ikke minst skal vi igjen kåre “årets modigste kvinne”, og hylle våre tøffe finalister med en stor festaften på lørdagskvelden.

YogaWeekend

20.–22. OKTOBER 2023

Yogaweekend er en fantastisk helg fullspekket med yoga, trening, meditasjon, læring, avslapping, god mat, latter og vennskap. YogaWeekend arrangeres av Camilla Gjøstøl – eier og grunnlegger av Le Club – og helgen byr på et mangfold av yoga-sjangre ledet av noen av Norges beste yogalærere. Helgene passer for alle, uansett erfaring og energinivå.

Strikkehelg

27.–29. OKTOBER 2023

Strikkehelgen byr på spennende, lærerike foredrag – både innen design og historie. I tillegg tilbys morsomme workshops der du blant annet kan lære å designe egne strikkeplagg eller prøve deg på Kontstrikk . Denne helgen garanterer for god stemning, fantastisk natur og spennende innhold, og du vil møte likesinnede strikkeentusiaster og knytte (eller strikke) nye vennskap!

SkiCamp

DATOER FOR 2024 KOMMER

For åttende år på rad inviterer vi til en aktiv langrennsweekend spekket med skikurs, trening, SPA, førsteklasses mat og sosialt samvær. SkiCamp passer for både nybegynnere og viderekomne. Du kan velge mellom klassisk og skøyting, evt begge deler. Vi stiller med 1 instruktør per 7 deltakere! Det betyr at du vil få vil få meget tett og god oppfølging gjennom helga.

Viljahelg

DATOER FOR 2024 KOMMER

Bli med på en helg full av luksus og egentid! Nyt god søvn, pustepauser og deilig mat. Kom hjem med ny treningsinspirasjon og kunnskap fra inspirerende foredrag om trening, å tro på seg selv og en kroppslig frihetsfølelse! Det blir yogatimer, dans, Burlesque show, stand up, trening, spa, gåturer og felleskap. En helg laget for at du kan senke skuldrene og bare være!

Ønsker du å arrangere noe hos oss?

Vi skreddersyr aktiviteter for din bedrift . Vi har ulike konferansepakker og priser avhengig av hvilken dag dere kommer og hvilken sesong vi er i.