EVENTER & WEEKENDS

Vi er stolte av å huse en mengde med eventer her på Vestlia Resort.

Du finner garantert et arrangement som passer for deg.

Shape Up Weekend

10.–12. JUNI 2022

Ta med deg venninner og bli med Shape Up på årets vakreste treningshelg! Få ny inspirasjon og motivasjon, ha det gøy og føl deg bra! Rett og slett en uforglemmelig helg du ikke kan gå glipp av.

les mer

Jenteweekend med FitCamp

17.–19. JUNI 2022

17 – 19 juni inviterer FitCamp for niende gang til en energisk jenteweekend spekket med trening, yoga, deilig SPA og sosialt samvær! Du bor og spiser førsteklasses mat hos oss på Vestlia Resort som ligger i naturskjønne omgivelser kun få minutters kjøring fra Geilo sentrum. Opplegget passer for kvinner i alle aldre aldre og fasonger. Vi skal yte og nyte om hverandre.

les mer

Latterlig kickstart trenings-weekend

24.–26. JUNI 2022

Dette er en treningsweekend hvor absolutt alle skal føle seg velkomne, både sprekinger og de som sitter på gjerdet og lurer på om de skal ta steget mot en mer aktiv og sunnere hverdag. Trine Lise, Martin og Anette har gjennom 16-ukers helvete opplevd livsstilsendring både fra innsiden og utsiden, og nå ønsker de at flere skal få muligheten til å oppleve det samme. Vårt store mål med denne helgen er å skape unike opplevelser gjennom trening, humor, luksus og sosialt samvær, og vi ønsker at deltakere skal dra hjem med inspirasjon, kunnskap og erfaring som gjør at de kan skape en mer aktiv og sunnere hverdag.

les mer

Geilouken

14. – 18. AUGUST 2022

Vestlia ønsker spesielt våre aktive pensjonister velkommen til en variert og annerledes uke på hotellet, som også er ditt gode vertskap. Geilouken er et nytt tilbud i Norges hyggeligste fjellandsby midt i mellom Oslo og Bergen. Proppfull av gode opplevelser, med landets beste musikere på scenen, lokal kvalitetsmat tilberedt av våre kjøkkensjefer, aktiviteter, trim, utflukter, varierte og spennende foredrag.

les mer

Helt på Vidda Festivalen

25. – 27. AUGUST 2022

Helt på vidda-festivalen gir publikum en uforglemmelig musikkopplevelse i rå, norsk natur! Kjøp billetter nå, og opplev mangfoldige artister på nært hold:

Wig Wam • Di Derre • Broiler • Daniel Kvammen • Michelle Ullestad • Lucy Kay Allen • Jonathan Floyd • Vivillain • Kickslip • Wiggy Waggy

les mer

The Ultimate Weekend

9.–11. september 2022

Bli med på høstens ultimate drømmehelg! Dette er helgen som gir deg alt av aktivitet, ro, overskudd og glede. Yoga, trening, tur i fjellet, god mat, fine mennesker og vakre omgivelser gir deg en skikkelig “energyboost” du vil leve lenge på!

les mer

Kamille Weekend

16.–18. SEPTEMBER 2022

Kamille garanterer en helg med inspirerende foredrag, et bredt tilbud av varierte treningstimer med dyktige instruktører, og en god dose latter! Du får goodiebag ved ankomst, gode tilbud i «handlegaten», herlig frokostbuffet og velsmakende middager – og ikke minst, masse god underholdning!

les mer

Tara-Weekend

14.–16. OKTOBER 2022

Velkommen til Vestlia Resort og Tara-Weekend 14-16. oktober 2022. Tara-redaksjonen lover fullt trøkk fra startskuddet går!
Her blir det latter og liv, foredrag til ettertanke, yoga og kvinnemøter du sent vil glemme. Ikke minst skal vi igjen kåre “årets modigste kvinne”, og hylle våre tøffe finalister med en stor festaften på lørdagskvelden.

les mer

YogaWeekend

21.–23. OKTOBER 2022

Yogaweekend er en fantastisk helg fullspekket med yoga, trening, meditasjon, læring, avslapping, god mat, latter og vennskap. YogaWeekend arrangeres av Camilla Gjøstøl – eier og grunnlegger av Cama Yoga – og helgen byr på et mangfold av yoga-sjangre ledet av noen av Norges beste yogalærere. Helgene passer for alle, uansett erfaring og energinivå.

les mer

Strikkehelg

28.–30. OKTOBER 2022

Strikkehelgen byr på spennende, lærerike foredrag – både innen design og historie. I tillegg tilbys morsomme workshops der du blant annet kan lære å designe egne strikkeplagg eller prøve deg på Kontstrikk . Denne helgen garanterer for god stemning, fantastisk natur og spennende innhold, og du vil møte likesinnede strikkeentusiaster og knytte (eller strikke) nye vennskap!

les mer
aftp-weekend

AFPT-Weekend

DATO FOR 2023 KOMMER SNART

Dette er et event for deg som digger trening, vil få motivasjon, treningstips til egen trening og til trening med andre. Dette er en fantastisk mulighet til å møte andre som deler din treningsinteresse. Helgen er full av ulike treningsopplevelser og foredrag som skal gi deg inspirasjon og faglig påfyll.

les mer

Ønsker du å arrangere noe hos oss?

Vi skreddersyr aktiviteter for din bedrift . Vi har ulike konferansepakker og priser avhengig av hvilken dag dere kommer og hvilken sesong vi er i.

Kontakt oss
Konferanse