EVENTER & WEEKENDS

Vi er stolte av å huse en mengde med eventer her på Vestlia Resort.

Du finner garantert et arrangement som passer for deg.

Jomfruweekend

9. – 12. DESEMBER 2021

Jomfrureiser inviterer for 7 år på rad til en jentetur full av luksus, deilig mat, latterkramper, treningsinspirasjon, dans, nye venninner, fokus på deg selv – ytre og indre, yoga, livsstilsforedrag, spa, fotturer, vinsmaking, underholdning i topp klasse, og masse fellesskap.

les mer

SkiCamp med FitCamp

7. – 9. JANUAR 2022

For sjuende år på rad inviterer FitCamp til en aktiv skiweekend spekket med skikurs, trening, foredrag, SPA, førsteklasses mat og sosialt samvær. SkiCamp passer for både nybegynnere og viderekomne. Deres mål er å gi deg økt SKIGLEDE! Vi stiller som vanlig med våre fremste skiinstruktører. I løpet av helga kan du velge mellom skøyting og klassisk.

les mer

Destinasjon Glede – Kick off

14. – 16. JANUAR 2022

15. januar går startskuddet for Destinasjon Glede – og det feirer vi med Kick-off på Vestlia 14. – 16. januar. Ta med deg venninnegjengen på en uforglemmelig helg med inspirasjon, latter, bobler og massevis av underholdning. I bresjen står kunstner, forfatter, foredragsholder og gledesspreder Björg Thorhallsdottir.

les mer

Yogahelg med YouMe Yoga

18. – 20. februar 2022

Unn deg selv en luksus Yogahelg i flotte rammer på Vestlia Resort og Spa, med YouMe Yoga som vertskap. Denne helgen setter vi fokus på helhetlig helse, kropp og bevegelse. Sammen praktiserer vi kunsten å roe ned og senke skuldrene, stimulere sansene og gi kroppen en fin balanse mellom aktivitet og hvile. 

les mer

Shape Up Weekend

10. – 12. JUNI 2022

Ta med deg venninner og bli med Shape Up på årets vakreste treningshelg! Få ny inspirasjon og motivasjon, ha det gøy og føl deg bra! Rett og slett en uforglemmelig helg du ikke kan gå glipp av.

les mer

Jenteweekend med FitCamp

17. – 19. JUNI 2022

17 – 19 juni inviterer FitCamp for niende gang til en energisk jenteweekend spekket med trening, yoga, deilig SPA og sosialt samvær! Du bor og spiser førsteklasses mat hos oss på Vestlia Resort som ligger i naturskjønne omgivelser kun få minutters kjøring fra Geilo sentrum. Opplegget passer for kvinner i alle aldre aldre og fasonger. Vi skal yte og nyte om hverandre.

les mer

Kamille Weekend 2022

16. – 18. SEPTEMBER 2022

Kamille garanterer en helg med inspirerende foredrag, et bredt tilbud av varierte treningstimer med dyktige instruktører, og en god dose latter! Du får goodiebag ved ankomst, gode tilbud i «handlegaten», herlig frokostbuffet og velsmakende middager – og ikke minst, masse god underholdning!

les mer

YogaWeekend

21. – 23. OKTOBER 2022

Yogaweekend er en fantastisk helg fullspekket med yoga, trening, meditasjon, læring, avslapping, god mat, latter og vennskap. YogaWeekend arrangeres av Camilla Gjøstøl – eier og grunnlegger av Cama Yoga – og helgen byr på et mangfold av yoga-sjangre ledet av noen av Norges beste yogalærere. Helgene passer for alle, uansett erfaring og energinivå.

les mer

Strikkehelg

28. – 30. OKTOBER 2022

Strikkehelgen byr på spennende, lærerike foredrag – både innen design og historie. I tillegg tilbys morsomme workshops der du blant annet kan lære å designe egne strikkeplagg eller prøve deg på Kontstrikk . Denne helgen garanterer for god stemning, fantastisk natur og spennende innhold, og du vil møte likesinnede strikkeentusiaster og knytte (eller strikke) nye vennskap!

les mer

Ønsker du å arrangere noe hos oss?

Vi skreddersyr aktiviteter for din bedrift . Vi har ulike konferansepakker og priser avhengig av hvilken dag dere kommer og hvilken sesong vi er i.

Kontakt oss
Konferanse