EVENTER & WEEKENDS

Vi er stolte av å huse en mengde med eventer her på Vestlia Resort.

Du finner garantert et arrangement som passer for deg.

aftp-weekend

AFPT-Weekend

16.-18. AUGUST 2024

Dette er et event for deg som digger trening, vil få motivasjon, treningstips til egen trening og til trening med andre. Dette er en fantastisk mulighet til å møte andre som deler din treningsinteresse. Helgen er full av ulike treningsopplevelser og foredrag som skal gi deg inspirasjon og faglig påfyll.

Helt på Vidda Festivalen

30.-31. AUGUST 2024

Helt på vidda-festivalen gir publikum en uforglemmelig musikkopplevelse i rå, norsk natur! Kjøp billetter nå, og opplev mangfoldige artister på nært hold.

Tara Weekend

30. AUGUST – 1. SEPTEMBER 2024

Velkommen til Vestlia Resort og Tara-Weekend 14-16. oktober 2022. Tara-redaksjonen lover fullt trøkk fra startskuddet går!
Her blir det latter og liv, foredrag til ettertanke, yoga og kvinnemøter du sent vil glemme. Ikke minst skal vi igjen kåre “årets modigste kvinne”, og hylle våre tøffe finalister med en stor festaften på lørdagskvelden.

Core & floor

10.- 12. SEPTEMBER 2024

Avbrekk med Core & floor er et unikt treningsevent for deg og babten din, skapt for å gi deg en pause fra hverdagens travle tempo. Et pusterom fra de vanlige tidskrevende oppgavene hjemme, til fordel for å styrke både kropp og sjel – sammen med babyen din.

Kamille Weekend

13.-15. SEPTEMBER 2024

Kamille garanterer en helg med inspirerende foredrag, et bredt tilbud av varierte treningstimer med dyktige instruktører, og en god dose latter! Du får goodiebag ved ankomst, gode tilbud i «handlegaten», herlig frokostbuffet og velsmakende middager – og ikke minst, masse god underholdning!

Kunstweekend

20.-22. SEPTEMBER 2024

Monumentale, spektakulære og funksjonelle kulturbygg er på få år etablert over store deler av landet. Hva betyr denne betydelige satsingen? Dette vil vi belyse under årets Kunstweekend.Lytt til spennende foredrag om kunst- og kulturinvesteringer som verktøy for fornyelse, delta i den gode samtalen, la deg engasjere og nyt god mat og drikke.

Robust Karrierehelse

20.-22. SEPTEMBER 2024

Tren hodet, sjel og kropp med Elaine Bloom og Mariann Deila! Unn deg et avbrekk fra en hektisk hverdag og bli med oss på en opplevelsesrik helg – mentalt, fysisk og sosialt! I tillegg til foredrag og workshop i mental trening og karrierehelse med to av Norges mest erfarne coacher får du inspirerende, varierte og morsomme treningsøkter.

YogaWeekend

18.- 20. OKTOBER 2024

Yogaweekend er en fantastisk helg fullspekket med yoga, trening, meditasjon, læring, avslapping, god mat, latter og vennskap. YogaWeekend arrangeres av Camilla Gjøstøl – eier og grunnlegger av Le Club – og helgen byr på et mangfold av yoga-sjangre ledet av noen av Norges beste yogalærere. Helgene passer for alle, uansett erfaring og energinivå.

Strikkehelg

25. – 27. OKTOBER 2024

Strikkehelgen byr på spennende, lærerike foredrag – både innen design og historie. I tillegg tilbys morsomme workshops der du blant annet kan lære å designe egne strikkeplagg eller prøve deg på Kontstrikk . Denne helgen garanterer for god stemning, fantastisk natur og spennende innhold, og du vil møte likesinnede strikkeentusiaster og knytte (eller strikke) nye vennskap!

Skarverennsfesten

26. APRIL 2025

Bli med på årets Skarverennsfest etter det berømte Skarverennet på Geilo! Dette blir en kveld full av fest og moro. Ta med alle vennene dine på en fantastisk kveld!

Shape Up Weekend

13. – 15. juni 2025

Ta med deg venninner og bli med Shape Up på årets vakreste treningshelg! Få ny inspirasjon og motivasjon, ha det gøy og føl deg bra! Rett og slett en uforglemmelig helg du ikke kan gå glipp av.

SkiCamp

DATO FOR 2025 KOMMER

For åttende år på rad inviterer vi til en aktiv langrennsweekend spekket med skikurs, trening, SPA, førsteklasses mat og sosialt samvær. SkiCamp passer for både nybegynnere og viderekomne. Du kan velge mellom klassisk og skøyting, evt begge deler. Vi stiller med 1 instruktør per 7 deltakere! Det betyr at du vil få vil få meget tett og god oppfølging gjennom helga.

Yoga Retreat

DATO FOR 2025 KOMMER

Velkommen til yogahelg på Vestlia Resort med Yogaspirit! En helg for påfyll av energi – til å rense ut vinteren og åpne hjertet for vår og lys! En helg som gir deg mulighet til å bygge styrke og stå stødig i deg selv, lytte inn og finne ro – for mer vitalitet og livskraft. Vi tilstreber alltid at alle blir sett, at praksis tilpasses egen kropp, og at du skal oppleve mestringsfølelse!

Viljahelg

DATO FOR 2025 KOMMER

Bli med på en helg full av luksus og egentid! Nyt god søvn, pustepauser og deilig mat. Kom hjem med ny treningsinspirasjon og kunnskap fra inspirerende foredrag om trening, å tro på seg selv og en kroppslig frihetsfølelse! Det blir yogatimer, dans, Burlesque show, stand up, trening, spa, gåturer og felleskap. En helg laget for at du kan senke skuldrene og bare være!

GoCart Circuit – Grand Prix Geilo

DATO FOR 2025 KOMMER

Er du klar for en adrenalinfylt helg på hjul? Da er Grand Prix Geilo stedet å være! Vi lager “mini Monaco”-stemning i gågaten og Geilovegen. Store stjerner både innen motorsport og underholdning, tar turen til Geilo for å lage show med Gokart, fart og moro i fokus! På kvelden blir det After Race på Vestlia Resort, med blant annet Halva Priset på scenen. 

Fitcamp

dato for 2025 kommer

Vi inviterer for tiende gang til en energisk jenteweekend spekket med trening, yoga, deilig SPA og sosialt samvær! Opplegget passer for kvinner i alle aldre aldre og fasonger.

Ønsker du å arrangere noe hos oss?

Vi skreddersyr aktiviteter for din bedrift . Vi har ulike konferansepakker og priser avhengig av hvilken dag dere kommer og hvilken sesong vi er i.