Your message was sent successfully
Feir dagen med stil

Våre chambre séparéer

Bærasalen

Vår nyeste chambre séparée, Bærasalen, er plassert i restauranten og utsmykket med flott og spennende norsk kunst. Salen har plass til 30 personer.

Kai Fjell-salen

Den fantastiske Kai Fjell-salen er laget for de magiske og uforglemmelige øyeblikkene. Dette er det perfekte stedet for dine spesielle feiringer. Vestlia Resort ligger i vakre omgivelser på Geilo – og fra Kai Fjell-salen får du en fantastisk utsikt over Ustedalfjorden og Hallingskarvet.

Salen har plass til 130 gjester på runde bord og har moderne konferansefasiliteter.

I Kai Fjell-salen er veggene er prydet med vakre malerier av kunstneren Kai Fjell. Kai Fjell var en hovedfigur i 1930-årenes romantisk-ekspressive norske malerikunst, i klar opposisjon til den mer dominerende formalistiske retning. Knappe 30 år gammel ble han utropt til “Edvard Munchs etterfølger”. En kritiker kalte ham “kvinnens ridderlige tolker, grokreftenes og den lengselfulle og stundom melankolske Eros’ poet”.

Gommostugu

Gommostugu er en tradisjonsrik Hallingstue som kan benyttes for selskaper med inntil 40 personer. I tilknytning til Gommustugu har vi Låven hvor selskapet kan samles før middag til et glass champagne og etter middag til musikk og åpen bar. Alt på ett plan. Bruker man både Gommostugu og Låven, kan inntil 80 personer spise her.

Gommostugu er populær og bør bookes i god tid.

Synes du navnet Gommostugu er litt rart? Det er betyr ganske enkelt; mormor eller farmors stue. Mor til mor eller far heter tradisjonelt Gommo i Hallingdal. På samme måte kalles farfar eller morfar også for Goffa.

Hallingstua er en tradisjonsrik bygningsform som finnes i hele Hallingdalen. Man kjenner hallingstuer helt tilbake til begynnelsen av 1700-tallet. Etter å ha blitt brukt med varsom hånd i flere hundre år, kom den vanskelige tiden på 60- og 70-tallet da mange syntes det ville være greit å bli kvitt «det gamle rukkelet» – mange hallingstuer ble solgt til museer og liebhabere over hele landet som ønsket dem som hytter. De siste par tiårene har hallingstua kommet til heder og verdighet igjen, og er mye brukt som seterbruk og hytter der de opprinnelig sto. Gommostugu er et vakkert eksemplar av en hallingstue, og fortjener godnavnet sitt.

Galleri

Spesiell anledning?

Book et chambre séparée i dag!

[email protected]

[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link
[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link