FEIR DAGEN MED STIL

Chambre séparée

For private arrangementer eller større grupper kan et privat chambre gi en fin kveld det lille ekstra. Vi har flere rom å velge mellom

Kai Fjell salen

KAPASITET OPPTIL 200 PERS.

For bryllup, jubileum og andre spesielle anledninger har vi den fantastiske Kai Fjellbankettsalen, hvor veggene er prydet med vakre malerier av kunstneren Kai Fjell.

Bankettsalen har plass til 130 gjester på runde bord og har storslagen panoramautsikt over Geilo og Hallingskarvet – som danner en perfekt ramme rundt en hver festmiddag.

Oppkobling for projektor og lyd er tilgjengelig.

Bærasalen

KAPASITET 40 PERS.

Vår nyeste chambre séparée, Bærasalen, er plassert i restauranten og utsmykket med flott og spennende norsk kunst. Salen har plass til 40 pers på separate bord og 32 pers på felles bord.

Gommostugu

KAPASITET OPPTIL 40 PERS.

Gommostugu er en tradisjonsrik Hallingstue som kan benyttes for selskaper med inntil 40 personer. I tilknytning til Gommustugu har vi Låven hvor selskapet kan samles før middag til et glass champagne og etter middag til musikk og åpen bar. Alt på ett plan. Bruker man både Gommostugu og Låven kan inntil 60 personer spise her. Gommostugu er populær og bør bookes i god tid.

Book et chambre séparée i dag!

mail@vestlia.no / +47 32 08 72 00.