VESTLIA KONFERANSESENTER

Perfekt for friske ideer og ny energi

Vestliahallen er godt tilpasset konferansevirksomhet med 600kvm og god plass.

Kontakt oss om din konferanse!

Vi hjelper deg under hele planleggingen, og tilpasser arrangementet etter dine behov.

Velkommen til Geilos største konferansesenter

Midt mellom Oslo og Bergen, og med god tilgang til kollektiv transport, finner du Vestlia Resorts konferanselokaler på til sammen 1200 kvm. I tillegg har konferansesenteret tilhørende mingleområder og toalettfasiliteter. Vestlia Resort er den perfekte konferansedestinasjonen uansett om dere er 2 eller 675 personer.

20 ulike saler, møterom, grupperom og selskapslokaler
Vi har et eget konferansesekretariat med gode tekniske løsninger
Eget kontor/arbeidsplass for kursledere
God plass til stands, utstillere og mingling utenfor salene
Spa og mengder med aktiviteter rett ut døra.
Transport til og fra togstasjonen
Fantastisk mat og drikke
Vestlia Resort har 240 rom og 700 senger.

Vestliahallen

KAPASITET 675 PERS.

Vestliahallen er på hele 600 kvm, og har i tillegg et eget mingleområde på 200 kvm. Med 5,5 meter under taket, moderne teknisk utstyr, lyd og lys, og plass til 675 personer, er Vestliahallen perfekt for både store og små konferanser. Hallen ligger vendt mot golfbanen og Ustedalsfjorden, og har en fantastisk utsikt. Etter konferansen kan dere nyte fjellsolen på hallens takterrasse på over 800 kvm.

Kai Fjell salen

KAPASITET OPPTIL 200 PERS.

Den fantastiske Kai Fjell-salen er laget for de magiske og uforglemmelige øyeblikkene. Her får gjestene en fantastisk utsikt over Geilo, Ustedalsfjorden og Hallingskarvet.

Salen har plass til 130 gjester på runde bord og har moderne konferansefasiliteter.
Veggene er prydet med vakre malerier av kunstneren Kai Fjell.

Gommostugu

KAPASITET OPPTIL 40 PERS.

Gommostugu er en tradisjonsrik Hallingstue som kan benyttes for selskaper med inntil 40 personer. I tilknytning til Gommustugu har vi Låven hvor selskapet kan samles før middag til et glass champagne og etter middag til musikk og åpen bar. Alt på ett plan. Bruker man både Gommostugu og Låven kan inntil 60 personer spise her. Gommostugu er populær og bør bookes i god tid.

Sal 1, 2, 3

KAPASITET OPPTIL 250 PERS.

Når vi åpner mellom Sal 1, 2 og 3 og skaper én stor hall, er det plass til inntil 250 mennesker, avhengig av bord- og stolplassering.

Sal 4

KAPASITET 55 PERS.

Sal 4 er et flott møterom som tar opp til 55 personer, avhengig av bord- og stolplassering.

Gruppe- og styrerom

KAPASITET OPPTIL 35 PERS.

Vi har syv grupperom av varierte størrelser med plass til opptil 35 personer og ett styremøterom med plass til inntil 14 personer. Kaffe, te og isvann er alltid tilgjengelig i konferanseområdet. Vi ordner gjerne med spabehandlinger, transport, gruppeaktiviteter og underholdning etter deres ønske.

Penthouse Geilo

KAPASITET OPPTIL 12 PERS.

Denne luksuriøse leilighet på 180 m2 er en flott arena for mindre møter, eller en privat middag. Her finner du fire soverom med dobbeltseng og hvert sitt baderom, stor stue med herlige sofaer, spisebord for 12 personer samt fullt utstyrt kjøkken. Leiligheten finner man i 5. etasje i hotellets Restaurantfløy med 3 store terrasser og utsikt i retning både nord, øst og syd.

Hamsun

KAPASITET OPPTIL 40 PERS.

Et opphold i Hamsun, vår flotte luksusleilighet på 200 kvm, vil danne den perfekte ramme rundt din tur til Geilo, enten du reiser med en konferansegruppe eller du skal opp med gode venner. Helene Hennie, en av Norges mest profilerte interiørarkitekter, har sørget for en avslappet, lun og luksuriøs atmosfære i Hamsun. Her er det plass til opptil 40 personer og det finnes konferansefasiliteter.

Victoria & August

KAPASITET OPPTIL 25 PERS.

Et opphold i August eller Victoria, våre flotte luksusleiligheter på 140 kvm, vil danne den perfekte ramme rundt din tur til Geilo, enten du reiser med en konferansegruppe eller du skal opp med gode venner. Helene Hennie, en av Norges mest profilerte interiørarkitekter, har sørget for en avslappet, lun og luksuriøs atmosfære i Hamsun. Begge penthouser har plass til 25 personer.

Planlegger du en tur til Geilo?

Send oss en forespørsel, så sender vi deg et uforpliktende tilbud på din samling.

Kunstvandring

Vi på Vestlia setter pris på vakker kunst, og har valgt å pryde veggene våre med mesterverker av blandt annet Kai Fjell, Odd Nerdrum, Axel Ender og grafikk av Edvard Munch, noe vi er svært stolte av.

Vinkurs

Vår vinkelnere tar dere med på en reise i den nye og gamle verden. Smaking av de vanligste druetypene og forklaring på hvor vinen startet og hvordan den blir produsert, samt hvordan smakssanser fungerer.

Teambuilding

Går du med planer om å gjøre noe sammen med kollegaer, ansatte, kunder eller kanskje venner? VI hjelper deg med skreddersy et konseptforslag med budsjett i tråd med dine ønsker.