M-EVENT

Teambuilding

Går du med planer om å gjøre noe sammen med kollegaer, ansatte, kunder eller kanskje venner?

Teambuilding-aktiviteter

Om det er et kick-off, en teambuildingsaktivitet, en reise, en fest, en minnerik dag eller uke, vil M-Event høre fra deg. De bruker erfaringen sin til å skreddersy et konseptforslag med budsjett i tråd med dine ønsker.

5-7-10-kamp med M-Event på Geilo er en konkurranse hvor vi tilslutt skal kåre et vinnerlag… Og endel tapere! Gruppen deles i team som sammen skal løse oppgaver av ulik karakter. Ingen av våre aktivitetsgrener er enkle – men heller ikke håpløse! Deltagere konkurrerer i team i grener som trigger både IQ, samhandling og lattermuskler. Bålkaffe serveres alltid etter kampen.

Heliumrøret – Boxen – StepStone – Bygger´n – Det skeive tårn – Farlig gods – Bokstaven – Quiz er noen av grenene det konkurreres i.

M-Event tilbyr også Hit Music Bingo Show, Speedquizzing, Geoquestor, QR-jakten og mye mer.

Kunstvandring

Vi på Vestlia setter pris på vakker kunst, og har valgt å pryde veggene våre med mesterverker av blandt annet Kai Fjell, Odd Nerdrum, Axel Ender og grafikk av Edvard Munch, noe vi er svært stolte av.

Vinkurs

Vår vinkelnere tar dere med på en reise i den nye og gamle verden. Smaking av de vanligste druetypene og forklaring på hvor vinen startet og hvordan den blir produsert, samt hvordan smakssanser fungerer.

Teambuilding

Går du med planer om å gjøre noe sammen med kollegaer, ansatte, kunder eller kanskje venner? VI hjelper deg med skreddersy et konseptforslag med budsjett i tråd med dine ønsker.