HØVE STØTT

Teambuilding

Går du med planer om å gjøre noe sammen med kollegaer, ansatte, kunder eller kanskje venner?

HØVE STØTT

Høve Støtt iscenesettar. Høve Støtt skaper dei store, eller dei små, viktige øyeblikka samen med deg. Høve Støtt gir rom til leik, fag, alvor, omsorg og litt galskap. Vi lager innhaldet, står for planlegginga og gjennomføringa av arrangementet ditt. Det er mange grunner til at du skal velgje Høve Støtt som arrangør. I tillegg til å være fagleg dyktige, har vi alt på stell når det kjem til miljøsertifiseringar, samfunnsengasjement og gjennomføringsevne!

Gråleikane 1984. Pål K. Medhus var berre ti år gamal fyrste gongen han skapte sitt første arrangement her oppe på fjellet, saman med bestekompisen sin. Sea har det gått slag i slag og det har etterkvart blitt til hundrevis av arrangement for titusenvis av menneske. Inne, ute, sommar som vinter, tidleg og seint og til stor begeistring for all verdens av publikum! Alle menneske er unike. Pål er unik. La deg inspirere! La deg motivere! Kjøp ein porsjon Pål. Det er det verdt!

Ihuga Event AS – Ihuga sammen

Velkommen til Ihuga Event AS, Geilos eget eventbyrå. Vi er en destinasjon som tilbyr et rikt mangfold av opplevelser året rundt, både sommer og vinter. Vårt mål er å engasjere, styrke relasjoner, bygge kulturer og skape minner for livet.

Vi spesialiserer oss på å lage større bedriftsarrangementer og kick-off for bedrifter som ønsker å inspirere, motivere og engasjere sitt team.

Velkommen til Ihuga Event AS, hvor vi sammen skaper unike opplevelser og resultater for bedriften din.

Kunstvandring

Vi på Vestlia setter pris på vakker kunst, og har valgt å pryde veggene våre med mesterverker av blandt annet Kai Fjell, Odd Nerdrum, Axel Ender og grafikk av Edvard Munch, noe vi er svært stolte av.

Vinkurs

Vår vinkelnere tar dere med på en reise i den nye og gamle verden. Smaking av de vanligste druetypene og forklaring på hvor vinen startet og hvordan den blir produsert, samt hvordan smakssanser fungerer.

Teambuilding

Går du med planer om å gjøre noe sammen med kollegaer, ansatte, kunder eller kanskje venner? VI hjelper deg med skreddersy et konseptforslag med budsjett i tråd med dine ønsker.