ROM & LEILIGHETER

Sov godt og komfortabelt.

DOBBELTROM

FAMILIEROM

SUITER

LODGESUITE

LEILIGHETER

PENTHOUSE

Hotellrom

DOBBELTROM & FAMILIEROM

Dobbeltrom

Lekre dobbeltrom for inntil 2 voksne. De flotte dobbeltrommene har behagelige twin-eller dobbeltseng, flatskjerm-tv, delikate bad og sittegruppe. De fleste rom har terrasse eller fransk balkong med utsikt over alpinbakken, Ustedalsfjorden, Hallingskarvet eller Geilo.

Dobbeltrom med sovesofa

Lekre dobbeltrom for inntil 2 voksne og 2 barn. De flotte dobbeltrommene har behagelige twin-eller dobbeltsenger, sovesofa til en voksen eller 2 barn, flatskjerm-tv, delikate bad og sittegruppe. De fleste rom har terrasse eller fransk balkong med utsikt over alpinbakken, Ustedalsfjorden, Hallingskarvet eller Geilo.

Familierom med køyeseng

Komfortabelt familierom med fantastisk utsikt. Våre nyeste rom er godt tilrettelagt for familien med dobbeltseng, innebygget køyeseng, sittegruppe, flatskjerm-tv, eksklusivt baderom med dusj og utsikt mot alpinbakken. Mulighet til å sette inn 1 ekstraseng. De fleste rom har connecting løsning til tilstøtende familierom.

Connecting dobbeltrom

Supert alternativ for familien. De flotte dobbeltrommene har behagelige twin-eller dobbeltseng, flatskjerm-tv, delikate bad og sittegruppe. De fleste rom har terrasse eller fransk balkong med utsikt over alpinbakken, Ustedalsfjorden, Hallingskarvet eller Geilo. Ved valg av denne romtypen får man 2 dobbeltrom med dør i mellom.

Suite

SUITER & FAMILIESUITE

Suite med 1 soverom

Den perfekte rammen for 2 voksne eller romslig løsning for familien. Suitene har separat soverom med en herlig dobbeltseng samt stue med fullt utstyrt kjøkken, spisegruppe, og sofagruppe hvor sofaen kan redes opp for inntil to barn eller 1 voksen. Det er i tillegg mulig med 1 ekstraseng. Videre finner du flatskjerm, delikat baderom med dusj og store vinduer som åpner opp til en deilig balkong. Flere av suitene har connecting løsning til tilstøtende dobbeltrom.

Familiesuite

Det mest populære valg for familien med plass til inntil 6 personer. Familiesuitene har separat soverom med en herlig dobbeltseng, eget køyesengrom for barna, samt stue med fullt utstyrt kjøkken, spisegruppe, og sofagruppe hvor sofaen kan redes opp for inntil to barn eller 1 voksen. Videre finner du flatskjerm, delikat baderom med dusj og store vinduer som åpner opp til en deilig balkong. Noen av familiesuitene har connecting løsning til tilstøtende dobbeltrom.

Suite connecting dobbeltrom

Flott alternativ for familien. Suitene har 2 soverom, stue med fullt utstyrt kjøkken, spisegruppe og sofagruppe hvor sovesofaen kan res opp for inntil 2 barn, samt 2 bad. Velger du dette alternativet får du suite connecting løsning til tilstøtende dobbeltrom.

Lodge suite

SUITER I TILSTØTENDE BYGG TIL VESTLIA RESORT

Lodge Suite med 1 soverom

Lodge suiter for opp til 3 personer i tilstøtende bygg til Vestlia Resort. Lodge-suitene finner man i to tilstøtende bygg til Vestlia Resort. Du sjekker inn i hotellets resepsjon, og går tørrskodd til Vestlia Lodge som ligger vegg i vegg med resorten – og har selvsagt full adgang til alle hotellets flotte fasiliteter. Suitene har separat soverom med en herlig dobbeltseng samt stue med fullt utstyrt kjøkken, spisegruppe, og sofagruppe. Det er mulig å sette inn en ekstraseng i stuen. Videre finner du flatskjerm, delikat baderom med dusj og store vinduer som åpner opp til en deilig balkong eller terrasse.

Lodge Familiesuite

Lodge-suite for familien med plass til 6 personer. Lodge-suitene finner man i tilstøtende bygg til Vestlia Resort. Du sjekker inn i hotellets resepsjon, og går tørrskodd til Vestlia Lodge som ligger vegg i vegg med resorten – og har selvsagt full adgang til alle hotellets alle flotte fasiliteter. Familiesuitene har separat soverom med en herlig dobbeltseng, eget soverom for barna med familiekøye, samt stue med fullt utstyrt kjøkken, spisegruppe, og sofagruppe. Det er i tillegg mulig å sette inn en ekstraseng i stuen. Videre finner du flatskjerm, delikat baderom med dusj og store vinduer som åpner opp til en deilig balkong eller terrasse.

Lodge Familiesuite med 3 soverom

Lodge familiesuite med tre sover for inntil 9 personer. Lodge-suitene finner man i to tilstøtende bygg til Vestlia Resort. Du sjekker inn i hotellets resepsjon, og går tørrskodd til Vestlia Lodge som ligger vegg i vegg med resorten – og har selvsagt full adgang til alle hotellets flotte fasiliteter. Familiesuitene har separat soverom med en herlig dobbeltseng, to soverom med familiekøyer, samt stue med fullt utstyrt kjøkken, spisegruppe, og bad. Det er i tillegg mulig å sette inn en ekstraseng i stuen. Videre finner du flatskjerm, delikat baderom med dusj og store vinduer som åpner opp til en deilig balkong eller terrasse. Det er mulig å sette inn en ekstra seng i stuen, samt plass til inntil 2 barn i nedre køyeseng (120 cm) i begge køyesengrom.

Leilighet

 LEILIGHETER MED VARIASJON

Leilighet med 3 soverom

Leilighet med tre soverom over to etasjer, med plass til inntil 10 personer. Leilighetene er flott innredet og går over to etasjer. I første etasje finner man et soverom med dobbeltseng og TV, baderom med dusj samt romslig stue med spisegruppe, TV og fullt utstyrt kjøkken. I den romslige 2. etasjen finner man to soverom med dobbeltseng samt en stor loftstue med TV, sovesofa og et bad til. Det er mulig med oppredning til 2 personer på sovesofa samt 2 ekstrasenger i leiligheten.  Alle leilighetene finner man i 4. etasje i Badefløyen med balkong og utsikt vestover.

Leilighet med 4 soverom

Leilighet med fire soverom over to etasjer, med plass til inntil 10 personer. Leiligheten er flott innredet og går over to etasjer. I første etasje finner man to soverom med dobbeltseng og TV, baderom med dusj samt romslig stue med spisegruppe, TV og fullt utstyrt kjøkken. I den romslige 2. etasjen finner man to soverom med dobbeltseng samt en stor loftstue med TV, sovesofa og et bad til. Det er i tillegg plass til 2 personer på sovesofa så totalt sett 10 sengeplasser. Leiligheten finner man i 4. etasje i Badefløyen med balkong og utsikt vestover.

Leilighet 2 soverom
– Restaurantfløy

Leilighet med to soverom for inntil 4 personer. Denne leiligheten ligger i toppen av den nye Restaurantfløyen. Den har 2 soverom med dobbeltseng og hvert sitt baderom, samt stue med fullt utstyrt kjøkken, spisegruppe og utgang stor terrasse. Videre finner du flatskjerm, delikat baderom med dusj og store skyvedører som åpner opp til en deilig terrasse.

Leilighet 3 soverom
– Restaurantfløy

Leilighet med tre soverom for inntil 6 personer. Denne leiligheten ligger i toppen av den nye Restaurantfløyen. Den har 3 store dobbelt soverom, samt stue med fullt utstyrt kjøkken, spisegruppe og utgang stor terrasse. Videre finner du flatskjerm, delikat baderom med dusj og store skyvedører som åpner opp til en deilig terrasse.

Penthouse

VÅRE PENTHOUSE LEILIGHETER

Penthouse Geilo

I denne luksuriøse leilighet på 180 m2 finner du fire soverom med dobbeltseng og hvert sitt baderom, stor stue med herlige sofaer, spisebord for 12 personer samt fullt utstyrt kjøkken. Helene Hennie, en av Norges mest profilerte interiørarkitekter, har sørget for en avslappet, lun og og luksuriøs atmosfære. Leiligheten finner man i 5. etasje i hotellets Restaurantfløy med 3 store terrasser og utsikt i retning både nord, øst og syd. Penthouse-leiligheten GEILO er en flott arena for mindre møter, eller en privat middag.

Penthouse Hamsun

Du skal lete lenge for å finne maken til denne eksklusive penthouse på hele 200 m2. Her finner du tre soverom med dobbeltseng og hvert sitt baderom, badstue samt en svært romslig stue med romslige sofaer, spisebord for tolv personer samt fullt utstyrt kjøkken. Helene Hennie, en av Norges mest profilerte interiørarkitekter, har sørget for en avslappet, lun og og luksuriøs atmosfære. Leiligheten finner man i 4. etasje i hotellets spafløy med balkong og utsikt både i retning øst og vest. Heisen vil ta deg direkte til spa- og fitnessavdelingen. Penthouse-leiligheten er en flott arena for mindre møter, en aperitiff med gruppen eller en privat middag.

Penthouse Victoria

I denne luksuriøse leilighet på 140 m2 finner du fire soverom med dobbeltseng, mulighet for 2 personer i ekstraseng så kan toatlt overnatte 10 personer. Det er 2 bad, badstue samt stue med herlige sofaer, spisebord for åtte personer samt fullt utstyrt kjøkken. Helene Hennie, en av Norges mest profilerte interiørarkitekter, har sørget for en avslappet, lun og luksuriøs atmosfære. Leiligheten finner man i 5. etasje i hotellets spafløy med balkong og utsikt i retning vest. Heisen vil ta deg direkte til spa- og fitnessavdelingen. Penthouse-leiligheten er en flott arena for mindre møter eller en privat middag.

Penthouse August

I denne luksuriøse leilighet på 140 m2 finner du fire soverom med dobbeltseng og hvert sitt baderom, mulighet å sette inn ekstraseng til 2 personer i stue. det finnes i tillegg badstue samt stue med herlige sofaer, spisebord for ti personer samt fullt utstyrt kjøkken. Helene Hennie, en av Norges mest profilerte interiørarkitekter, har sørget for en avslappet, lun og og luksuriøs atmosfære. Leiligheten finner man i 5. etasje i hotellets spafløy med balkong og utsikt i retning øst. Heisen vil ta deg direkte til spa- og fitnessavdelingen. Penthouse-leiligheten er en flott arena for mindre møter, eller en privat middag.

Kunstvandring

Vi på Vestlia setter pris på vakker kunst, og har valgt å pryde veggene våre med mesterverker av blant annet Kai Fjell, Odd Nerdrum, Axel Ender og grafikk av Edvard Munch, noe vi er svært stolte av.

Vinkurs

Vår vinkelnere tar dere med på en reise i den nye og gamle verden. Smaking av de vanligste druetypene og forklaring på hvor vinen startet og hvordan den blir produsert, samt hvordan smakssanser fungerer.

Teambuilding

Går du med planer om å gjøre noe sammen med kollegaer, ansatte, kunder eller kanskje venner? VI hjelper deg med skreddersy et konseptforslag med budsjett i tråd med dine ønsker.