Your message was sent successfully

«Vestlia vil levere det beste av det beste innen kulinarisk fortreffelighet – hele året»

Råvarer og opphavssted er en stor del av vår matfilosofi på veien mot den gode matopplevelsen. Vi er stolte av å samarbeide med mange dedikerte og gode, lokale råvareleverandører. Dette gjør det mulig for oss å plukke ut det beste av det beste til våre menyer og gjester.

FROKOST
Mandag – fredag: 07.30 – 10.00
Lørdag – søndag: 07.30 – 11.00

LUNSJ
Alle dager: 12:00 – 17:00

MIDDAG
Alle dager: 18.00 – 21.00
(Samme åpningstider for à la carte)

BAREN

Alle dager fra kl. 12:00
Holder åpent lengre ved behov
Egen barmeny 18:00 – 21:00

Et magisk sted

Vår restaurant

Vi bruker norske råvarer, gjerne lokale og kortreiste. Hele tiden har vi med oss ballasten med tradisjoner om foredling, men lar våre kokker få bruke fantasi og kreativitet til å få frem de beste smakene. Vel bekomme!

Bar & afterski

Ski ned, drikk opp!

Velkommen til vårt bar- og loungeområde. Her serveres alt fra spennende cocktails til alkoholfrie fristelser og noe godt å varme seg på etter en dag i fjellet. Nyt den herlige og avslappende atmosfæren. Her skal du kun være deg selv. Vi gleder oss til en skikkelig afterski med deg!

Private arrangementer

Chambre séparée

For private arrangementer eller større grupper kan et privat chambre gi en fin kveld det lille ekstra. Vårt nyeste chambre séparée er plassert i restauranten og er utsmykket med fantastisk og spennende norsk kunst.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link
[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link