Your message was sent successfully

«Vestlia vil levere det beste av det beste innen kulinarisk fortreffelighet – hele året»

Råvarer og opphavssted er en stor del av vår matfilosofi på veien mot den gode matopplevelsen. Vi er stolte av å samarbeide med mange dedikerte og gode, lokale råvareleverandører. Dette gjør det mulig for oss å plukke ut det beste av det beste til våre menyer og gjester.

FROKOST
Alle dager: 07.30 – 10.30

LUNSJ
Alle dager: 12:00 – 17:00

MIDDAG
Alle dager: 18.00 – 21.00
(Samme åpningstider for à la carte)

BAREN

Søndag – torsdag: 11:00 – 22:00
Fredag – lørdag: 11:00 – 23:00
Holder åpent lengre ved behov

Et magisk sted

Vår restaurant

Vi bruker norske råvarer, gjerne lokale og kortreiste. Hele tiden har vi med oss ballasten med tradisjoner om foredling, men lar våre kokker få bruke fantasi og kreativitet til å få frem de beste smakene. Vel bekomme!

Bakeri & konditori

Søte fristelser

Nyt våre velsmakende bakevarer og en kopp varm sjokolade etter en dag i fjellet. Vestlias bakeri serverer varer fra Highland Bakeri, kjent for sine nybakte brød og fantastiske kanelboller. Vi serverer lunsj mellom 12:00 og 17:00.

Bar & afterski

Ski ned, drikk opp!

Velkommen til vårt bar- og loungeområde. Her serveres alt fra spennende cocktails til alkoholfrie fristelser og noe godt å varme seg på etter en dag i fjellet. Nyt den herlige og avslappende atmosfæren. Her skal du kun være deg selv. Vi gleder oss til en skikkelig afterski med deg!

Private arrangementer

Chambre séparée

For private arrangementer eller større grupper kan et privat chambre gi en fin kveld det lille ekstra. Vårt nyeste chambre séparée er plassert i restauranten og er utsmykket med fantastisk og spennende norsk kunst.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link
[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link