MAT & DRIKKE

Vestlia vil levere det beste av det beste innen kulinarisk fortreffelighet – hele året

Frokost

Mandag–fredag: 07.00-10.00
Lørdag–søndag: 07.00-11.00

Lunsj

Alle dager
12.00–17.00

Middag

Alle dager
18.00–21.00

lounge & bar

Alle dager fra kl. 12.00
À la carte: 18.00–21.00

Råvarer og opphavssted er en stor del av vår matfilosofi på veien mot den gode matopplevelsen. Vi er stolte av å samarbeide med mange dedikerte og gode, lokale råvareleverandører. Dette gjør det mulig for oss å plukke ut det beste av det beste til våre menyer og gjester.
GOD MORGEN

Frokost

Start dagen med vår fantastiske frokostbuffet før du begir deg ut på dagens eventyr. Frokosten serveres i restauranten, med utsikt over skibakken. Nyt vårt nybakte brød fra Highland bakeri, sammen med et godt utvalg pålegg, frukt og kornvarer.

Lunsj

Vi serverer lunsj hver dag fra kl. 12.00 i Loungen. Du kan også velge å nyte lunsjen ute i solen på vår terrasse. Velbekomme!

LUNSJMENY

VESTLIA RESTAURANT

Middag

Nyt et herlig måltid i vår lodge restaurant. Vi bruker norske råvarer, gjerne lokale og kortreiste. Vi bruker de gamle tradisjonene til raffinement, men lar våre kokker bruke sin fantasi og kreativitet for å få frem de beste smakene. Vel bekomme!

SE MENY
Bordreservasjon

Bar & Lounge

Velkommen til vårt bar- og loungeområde. Her serveres alt fra spennende cocktails, alkoholfrie fristelser og noe godt å varme seg på etter en dag i fjellet. Nyt den herlige og avslappende atmosfæren.

Mellom 12:00 og 17:00 kan du få kjøpt deg en velsmakende lunsj eller nydelige boller. Middag får du mellom 18.00 og 21.00, da kan du velge fra vår A la carte meny.

Se meny

Chambre séparée

For private arrangementer eller større grupper kan et privat chambre gi en fin kveld det lille ekstra. Vårt nyeste chambre séparée er plassert i restauranten og er utsmykket med fantastisk og spennende norsk kunst.

LES MER

Vinkurs

Vestlia Resorts vinkelnere tar dere med på en reise i den nye og gamle verden. Smaking av de vanligste druetypene og forklaring på hvor vinen startet og hvordan den blir produsert, samt hvordan smakssanser fungerer.

LES MER
VINSMAKING
Smakeriet
Geilo

Kjøtt, sjømat og sesonggrønnsaker kombineres med nydelig tilbehør og spennende viner fra hele verden.

LES MER
Highland
Pizzeria

Geilos berømte, autentiske og smakfulle pizza – laget på friske ingredienser. Autentisk italiensk pizza toppet med smakfulle ingredienser.

Book bord
Sofias
Restaurant & Bar

Konditori, bakeri, café, bar og restaurant i ett. Sofias er et samlingssted med god mat og drikke i en lun og behagelig atmosfære.

LES MER