MAT & DRIKKE

Vestlia vil levere det beste av det beste innen kulinarisk fortreffelighet – hele året

Våre åpningstider

Frokost

Mandag-fredag: 07.00-10.00
Lørdag-søndag: 07.00-11.00

Lunsj

Alle dager
12.00–17.00

Middag

Alle dager:
18.00–21.00

lounge & bar

Alle dager fra kl. 12.00
À la carte: 18.00–21.00
Baren stenger tidligst kl 23.00

MENY

Restaurant

DAGENS MENY:

Dagens meny er kun for gjester som har
forhåndsbooket middag i oppholdet.

GOD MORGEN

Frokost

Start dagen med vår fantastiske frokostbuffet før du begir deg ut på dagens eventyr. Frokosten serveres i restauranten, med utsikt over skibakken. Nyt vårt nybakte brød fra Highland bakeri, sammen med et godt utvalg pålegg, frukt og kornvarer.

SKÅL

Drinks i baren

Hygg dere med deilige cocktails, en kald øl, et nydelig glass vin eller en mocktail i baren. Her finner du noe for alle.

Til festlige anledninger

Kakemeny

På Vestlia produserer vi nydelige kaker til enhver anledning. Se vårt store kakeutvalg i menyen vår. Vi tilpasser etter allergier og anledninger dersom du gir oss beskjed noen dager i forveien.

Råvarer, opphavssted og økologisk landbruk er en stor del av vår matfilosofi på veien mot den gode matopplevelsen. Vi er stolte av å samarbeide med mange dedikerte og gode, lokale råvareleverandører. Dette gjør det mulig for oss å plukke ut det beste av det beste til våre menyer og gjester.

Chambre séparée

For private arrangementer eller større grupper kan et privat chambre gi en fin kveld det lille ekstra. Vårt nyeste chambre séparée er plassert i restauranten og er utsmykket med fantastisk og spennende norsk kunst.

Vinkurs

Vestlia Resorts vinkelnere tar dere med på en reise i den nye og gamle verden. Smaking av de vanligste druetypene og forklaring på hvor vinen startet og hvordan den blir produsert, samt hvordan smakssanser fungerer.

Smakeriet
Geilo

Kjøtt, sjømat og sesonggrønnsaker kombineres med nydelig tilbehør og spennende viner fra hele verden.

Highland
Pizzeria

Geilos berømte, autentiske og smakfulle pizza – laget på friske ingredienser. Autentisk italiensk pizza toppet med smakfulle ingredienser.

Sofias
Restaurant & Bar

Konditori, bakeri, café, bar og restaurant i ett. Sofias er et samlingssted med god mat og drikke i en lun og behagelig atmosfære.