VESTLIA RESORT & GEILO

Et eldorado for alle aldre

Eventyrbadet

Velkommen til en eventyrlig badeopplevelse i Eventyrbadet,. Her finner du 20-meters svømmebasseng, et aktivitetsbasseng, boblebad, et barnebasseng og en 82-meter lang vannsklie som går helt fra fjerde etasje og inn i første!

LES MER

Bowling

Velkommen til Vestlias bowlinghall med 8 baner og shuffleboard! Vi har alt du trenger til en fin kveld med bowling; sko, bowlingballer, shuffleboard og åtte nye, høyglanspolerte baner i full profesjonell stil. Bare ta med godt humør og gode venner, så sørger vi for resten.

LES MER

Lekeland

Vestlia Resort er et barnevennlig hotell med et fantastisk innendørs lekeland. Barna kan boltre seg med lange sklier, ballrom, myke puter, klatretau og stor tumleplass.
Det finnes også et ungdomsrom i kjelleren med Airhockey, billiard, bordtennis med mer.

LES MER

Vinter på Geilo

Se sommeraktiviteter
Se høstaktiviteter

Ski

Skiglede for hele familien! Løypene på Geilo er egnet for alle, fra nybegynnere til erfarne alpinister. Skibakkene ligger på begge sider av dalen som omgir Geilo sentrum, og du kan bruke samme heiskort i alle heiser. Skibussen tar deg fra den ene siden av dalen til den andre. Skisesongen varer fra rundt midten av november til slutten av april.

Geilo og Hol Kommune er blant de beste områdene i Norge for langrennski og har mer enn 500 kilometer preparerte løyper både i dalene og på fjellplatåene. Sesongen starter i oktober/november og varer helt til mai. De mest ivrige langrennsløperne kan gå på ski i de høyere fjellområdene helt til juni.

SKI & SNOWBOARD
LANGRENN
se mer på geilo.no
Kjøp Skipass

Fatbike
FRA HOTELLET
Les mer

Truger
RETT UT DØREN
Les mer ›

Kjelke
25 MIN MED BIL
Les mer ›

Isbading
15 MIN MED BIL
Les mer ›

Hundeslede
2-40 MIN MED BIL
Les mer ›

Kanefart
FRA HOTELLET
Les mer ›

Ridetur
2 MIN MED BIL
Les mer ›

Kiting
10 MIN MED BIL
Les mer ›

Isbanekjøring
25 MIN MED BIL
Les mer ›

Snøscooter
10-25 MIN MED BIL
Les mer ›

Kunstvandring

Vi på Vestlia setter pris på vakker kunst, og har valgt å pryde veggene våre med mesterverker av blandt annet Kai Fjell, Odd Nerdrum, Axel Ender og grafikk av Edvard Munch, noe vi er svært stolte av.

les mer

Vinkurs

Vår vinkelnere tar dere med på en reise i den nye og gamle verden. Smaking av de vanligste druetypene og forklaring på hvor vinen startet og hvordan den blir produsert, samt hvordan smakssanser fungerer.

les mer

Teambuilding

Går du med planer om å gjøre noe sammen med kollegaer, ansatte, kunder eller kanskje venner? VI hjelper deg med skreddersy et konseptforslag med budsjett i tråd med dine ønsker.

les mer