VESTLIA RESORT & GEILO

Et eldorado for alle aldre

Eventyrbadet

Velkommen til en eventyrlig badeopplevelse i Eventyrbadet,. Her finner du 20-meters svømmebasseng, et aktivitetsbasseng, boblebad, et barnebasseng og en 82-meter lang vannsklie som går helt fra fjerde etasje og inn i første!

Bowling

Velkommen til Vestlias bowlinghall med 8 baner og shuffleboard! Vi har alt du trenger til en fin kveld med bowling; sko, bowlingballer, shuffleboard og åtte nye, høyglanspolerte baner i full profesjonell stil. Bare ta med godt humør og gode venner, så sørger vi for resten.

Lekeland

Vestlia Resort er et barnevennlig hotell med et fantastisk innendørs lekeland. Barna kan boltre seg med lange sklier, ballrom, myke puter, klatretau og stor tumleplass.
Det finnes også et ungdomsrom i kjelleren med Airhockey, billiard, bordtennis med mer.

Se alle sommeraktivitetene på Geilo

Sykkel

Sykkelsesongen er stor på Geilo, og destinasjonen skilter med mange flotte sykkelmuligheter for hele familien – både for nybegynnere og entusiaster. Med base på Vestlia og Geilo har du hele sykkelregionen Hallingdal foran deg!

Vestlia sykkelpark
Et naturlig møte- og “hengested” for familien eller vennegjengen er sykkelparken ved Vestlia Resort. Her er det alltid gøy og sosialt, og du finner både asfaltert pumptracks og 5 hopplinjer.

Ferdighetsstier
Ferdighetstier er utrolig morsomme gruslagte stier med kuler, svinger og tøffe elementer. Fra sykkelparken på Vestlia finner du flere stier, og når du kommer ut på andre siden venter enda mer. Ferdighetstiene er godt merket og er alle tilknyttet og tilgjengelig fra Ustedalsfjorden på Vestlia-siden. Høsten 2021 ble det bygget hele 3 nye stier!

Ustedalsfjorden rundt: Lengde: 10 km
Ønsker du en lengre tur så er Ustedalsfjorden rundt på 10 km et flott alternativ. Ustedalsfjorden ligger midt i mellom dalsidene, på nedsiden av sentrum. Hit kommer du enkelt fra alle kanter på Geilo.

Kunstvandring

Vi på Vestlia setter pris på vakker kunst, og har valgt å pryde veggene våre med mesterverker av blandt annet Kai Fjell, Odd Nerdrum, Axel Ender og grafikk av Edvard Munch, noe vi er svært stolte av.

Vinkurs

Vår vinkelnere tar dere med på en reise i den nye og gamle verden. Smaking av de vanligste druetypene og forklaring på hvor vinen startet og hvordan den blir produsert, samt hvordan smakssanser fungerer.

Teambuilding

Går du med planer om å gjøre noe sammen med kollegaer, ansatte, kunder eller kanskje venner? VI hjelper deg med skreddersy et konseptforslag med budsjett i tråd med dine ønsker.