ER DU KLAR?

Fotballgolf

Du kjøper og booker fotballgolfrundene i resepsjonen på Vestlia Resort.

Vestlia Resort Fotballgolf

Vestlia Resorts fotballgolfbane har blitt en kjempesuksess på Geilo. Dette er en relativt ny og fremadstormende sport i Norge som kombinerer idrettene fotball og golf. På Geilo er vi nå så heldige at vi har fått på plass fotballgolfbane. Dette er fotballgolf på sitt aller beste, og det engasjerer alle i familien! Du vil kjenne igjen prinsippene fra golf med hullkopper, stenger og flagg. Ballen er en vanlig fotball, og det er fotballspark som gjelder når ballen skal «puttes». Du kjøper og booker fotballgolfrundene i resepsjonen på Vestlia Resort.

Kunstvandring

Vi på Vestlia setter pris på vakker kunst, og har valgt å pryde veggene våre med mesterverker av blandt annet Kai Fjell, Odd Nerdrum, Axel Ender og grafikk av Edvard Munch, noe vi er svært stolte av.

Vinkurs

Vår vinkelnere tar dere med på en reise i den nye og gamle verden. Smaking av de vanligste druetypene og forklaring på hvor vinen startet og hvordan den blir produsert, samt hvordan smakssanser fungerer.

Teambuilding

Går du med planer om å gjøre noe sammen med kollegaer, ansatte, kunder eller kanskje venner? VI hjelper deg med skreddersy et konseptforslag med budsjett i tråd med dine ønsker.