Julefeiring

Ta med familien på en koselig jul- og nyttårsfeiring på fjellet, nyt aktive dager på ski og delta på morsomme juleaktiviteter. Spis god mat, ring inn det nye året med familie og venner, og nyt synet av det spektakulære fyrverkeriet som lyser opp hele Geilo!

Deilig julemat

Julen hadde ikke vært det samme uten den deilige julematen. Hotellets herlige kokker disker opp deilig og tradisjonell julemat gjennom hele juleferien. Vi har også fullt juleprogram for store og små.

Kunstvandring

Vi på Vestlia setter pris på vakker kunst, og har valgt å pryde veggene våre med mesterverker av blandt annet Kai Fjell, Odd Nerdrum, Axel Ender og grafikk av Edvard Munch, noe vi er svært stolte av.

Arrangement

Går du med planer om å gjøre noe sammen med kollegaer, ansatte, kunder eller kanskje venner? VI hjelper deg med skreddersy et konseptforslag til din fest med budsjett i tråd med dine ønsker.

Vinkurs

Vår vinkelnere tar dere med på en reise i den nye og gamle verden. Smaking av de vanligste druetypene og forklaring på hvor vinen startet og hvordan den blir produsert, samt hvordan smakssanser fungerer.