Your message was sent successfully
Velkommen til Vestlia Resorts restaurant

Fyller enhver anledning med god mat og service.

Opprinnelsen til produktene og ingrediensene er en stor del av vår matfilosofi mot den ultimate matopplevelsen. Vi har den heldige posisjonen til å ha mange utrolige dedikerte, gode, lokale og engasjerte leverandører av alle slags produkter. Dette gir oss muligheten til å velge det aller beste til våre menyer og gjester. Vi bruker norske produkter og ingredienser, helst lokale. Vi bruker de gamle tradisjonene til raffinement, men la våre kokker bruke sin fantasi og kreativitet for å få frem de beste smakene. På den måten kan de kombinere de mest spennende og komplekse smakene som våre fantastiske ingredienser kan gi.

Vestlia Resort utvidet restauranten i 2018. Nå kan du nyte måltidene dine med en fantastisk utsikt over alpinbakken. Sammen med den nye restauranten bygde vi en ny chambre sèparèe for private arrangementer, et vinrom, en ny bar og en omfattende vinkjeller med viner fra hele verden.

Vestlia Resorts nye chambre séparée heter Bæra-salen, og har plass til 30 personer. Rommet er vakkert dekorert med malerier av den berømte Peder Balke og slående antikviteter fra området. Velkommen til en fantastisk kveld i Bærasalen med venner og familie.

  Book et bord i dag!

Galleri

[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link
[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link

    close-link