VESTLIA RESORT & GEILO

Et vinterparadis
for alle aldre

Svømmebasseng

Velkommen til en eventyrlig badeopplevelse i Eventyrbadet,. Her finner du 20-meters svømmebasseng, et aktivitetsbasseng, boblebad, et barnebasseng og en 82-meter lang vannsklie som går helt fra fjerde etasje og inn i første!

Bowling

Velkommen til Vestlias bowlinghall med 8 baner og shuffleboard! Vi har alt du trenger til en fin kveld med bowling; sko, bowlingballer, shuffleboard og åtte nye, høyglanspolerte baner i full profesjonell stil. Bare ta med godt humør og gode venner, så sørger vi for resten.

Lekeland

Vestlia Resort er et barnevennlig hotell med et fantastisk innendørs lekeland. Barna kan boltre seg med lange sklier, ballrom, myke puter, klatretau og stor tumleplass.
Det finnes også et ungdomsrom i kjelleren med Airhockey, billiard, bordtennis med mer.

Ski

Skiglede for hele familien! Løypene på Geilo er egnet for alle, fra nybegynnere til erfarne alpinister. Skibakkene ligger på begge sider av dalen som omgir Geilo sentrum, og du kan bruke samme heiskort i alle heiser. Skibussen tar deg fra den ene siden av dalen til den andre. Skisesongen varer fra rundt midten av november til slutten av april.

Geilo og Hol Kommune er blant de beste områdene i Norge for langrennski og har mer enn 500 kilometer preparerte løyper både i dalene og på fjellplatåene. Sesongen starter i oktober/november og varer helt til mai. De mest ivrige langrennsløperne kan gå på ski i de høyere fjellområdene helt til juni.

SKATE GEILO

Stå på skøyter i spektakulære omgivelser

Se alle vinteraktivitetene
på Geilo

IDRETTSARRANGEMENT

Skarverennet er et av verdens største skirenn eller skifest og arrangeres
21.-23. april 2023.

Skate

Fra hotellet

Fatbike

fra hotellet

Truger

rett ut døren

Kjelke

25 min med bil

Isbading

15 min med bil

Hundeslede

2-40 min med bil

Kanefart

Fra hotellet

Ridetur

2 min med bil

Kiting

10 min med bil

Motorsport

25 min med bil

Langedrag

ca 55 min med bil

Snøscooter

25 min med bil

Kunstvandring

Vi på Vestlia setter pris på vakker kunst, og har valgt å pryde veggene våre med mesterverker av blandt annet Kai Fjell, Odd Nerdrum, Axel Ender og grafikk av Edvard Munch, noe vi er svært stolte av.

Vinkurs

Vår vinkelnere tar dere med på en reise i den nye og gamle verden. Smaking av de vanligste druetypene og forklaring på hvor vinen startet og hvordan den blir produsert, samt hvordan smakssanser fungerer.

Teambuilding

Går du med planer om å gjøre noe sammen med kollegaer, ansatte, kunder eller kanskje venner? VI hjelper deg med skreddersy et konseptforslag med budsjett i tråd med dine ønsker.