På Vestlia Resort & Geilo

Våre vinterpakker

Skarverennspakke 2024

Skarverennet

Skarverennet er et av verdens største skirenn og arrangeres 19.-21. april 2024. Løypa går langs Hallingskarvet fra Finse til Ustaoset og ble arrangert første gang i 1974.

Fjellromantikk

Book et romantisk opphold på fjellet og nyt late dager i Vestlia Spa, turer i Geilos vakre natur, deilig mat og drikke i restauranten og ha det gøy i badeanlegget vårt.

Langweekend

Ta et avbrekk i hverdagen og nyt en langweekend i vakre omgivelser på Geilo. Kos deg med nydelige skiturer og fantastiske fasiliteter på hotellet vårt.

Afterski

Etter en dag full av skiopplevelser på Geilo, kan du oppleve den livlige atmosfæren av afterski, startende fra 9. desember. Hver lørdag, og ekstra i feriene, forvandles Havsdalskroa til et pulserende møtepunkt for skientusiaster. Her kan du dele historier fra dagens eventyr, nyte god musikk, og slappe av med venner og familie.

Afterski-opplevelsen blir sømløs takket være de praktiske skibussene, som er helt gratis. Reis enkelt mellom de ulike dalsidene på Geilo. Dette betyr at du kan nyte skibakkene til det fulleste og deretter bevege deg rett til afterski, uten å tenke på transport.

God stemning, fantastisk selskap, og den unike sjarmen til Geilo smelter sammen for å skape perfekte vinterkvelder.

Afterski Geilo

Se alle vinteraktivitetene
på Geilo

Kunstvandring

Vi på Vestlia setter pris på vakker kunst, og har valgt å pryde veggene våre med mesterverker av blandt annet Kai Fjell, Odd Nerdrum, Axel Ender og grafikk av Edvard Munch, noe vi er svært stolte av.

Vinkurs

Vår vinkelnere tar dere med på en reise i den nye og gamle verden. Smaking av de vanligste druetypene og forklaring på hvor vinen startet og hvordan den blir produsert, samt hvordan smakssanser fungerer.

Teambuilding

Går du med planer om å gjøre noe sammen med kollegaer, ansatte, kunder eller kanskje venner? VI hjelper deg med skreddersy et konseptforslag med budsjett i tråd med dine ønsker.