VESTLIA RESORT & GEILO

Et vinterparadis
for alle aldre

Velkommen til Vestlia Resort

Velkommen til Vestlia Resort, ditt ideelle skihotell i hjertet av Geilo. Som en integrert del av Geilo Ski Resort, tilbyr Vestlia Skisenter enestående skiopplevelser for alle ferdighetsnivåer. Enten du er en erfaren alpinist eller en familie som søker vinterglede, finner du perfekte forhold og varierte skiløyper i Geilo, rett utenfor døren vår.

Afterski

Etter en dag full av skiopplevelser på Geilo, kan du oppleve den livlige atmosfæren av afterski, startende fra 9. desember. Hver lørdag, og ekstra i feriene, forvandles Havsdalskroa til et pulserende møtepunkt for skientusiaster. Her kan du dele historier fra dagens eventyr, nyte god musikk, og slappe av med venner og familie.

Afterski-opplevelsen blir sømløs takket være de praktiske skibussene, som er helt gratis. Reis enkelt mellom de ulike dalsidene på Geilo. Dette betyr at du kan nyte skibakkene til det fulleste og deretter bevege deg rett til afterski, uten å tenke på transport.

God stemning, fantastisk selskap, og den unike sjarmen til Geilo smelter sammen for å skape perfekte vinterkvelder.

Afterski Geilo
Skarverennet 2024
IDRETTSARRANGEMENT

Skarverennet er et av verdens største skirenn og skifest! Arrangeres 19.-21. april 2024

Pakketilbud inkluderer weekendopphold, velkomst- og Skarverennsmiddag, inngang til Skarverennsfest og mer!

Se alle vinteraktivitetene
på Geilo

Kunstvandring

Vi på Vestlia setter pris på vakker kunst, og har valgt å pryde veggene våre med mesterverker av blandt annet Kai Fjell, Odd Nerdrum, Axel Ender og grafikk av Edvard Munch, noe vi er svært stolte av.

Vinkurs

Vår vinkelnere tar dere med på en reise i den nye og gamle verden. Smaking av de vanligste druetypene og forklaring på hvor vinen startet og hvordan den blir produsert, samt hvordan smakssanser fungerer.

Teambuilding

Går du med planer om å gjøre noe sammen med kollegaer, ansatte, kunder eller kanskje venner? VI hjelper deg med skreddersy et konseptforslag med budsjett i tråd med dine ønsker.