VESTLIA RESORT & GEILO

Et eldorado for alle aldre

Eventyrbadet

Velkommen til en eventyrlig badeopplevelse i Eventyrbadet,. Her finner du 20-meters svømmebasseng, et aktivitetsbasseng, boblebad, et barnebasseng og en 82-meter lang vannsklie som går helt fra fjerde etasje og inn i første!

LES MER

Bowling

Velkommen til Vestlias bowlinghall med 8 baner og shuffleboard! Vi har alt du trenger til en fin kveld med bowling; sko, bowlingballer, shuffleboard og åtte nye, høyglanspolerte baner i full profesjonell stil. Bare ta med godt humør og gode venner, så sørger vi for resten.

LES MER

Lekeland

Vestlia Resort er et barnevennlig hotell med et fantastisk innendørs lekeland. Barna kan boltre seg med lange sklier, ballrom, myke puter, klatretau og stor tumleplass.
Det finnes også et ungdomsrom i kjelleren med Airhockey, billiard, bordtennis med mer.

LES MER

Høst på Geilo

gå til vinteraktiviteter

Sykling

Geilo er et sykkeleldorado for hele familien med et bredt tilbud innen terrengsykling – både med familiesykling, stisykling og downhillsykling. Ikke gå glipp av Rallarvegen om du besøker Geilo for å sykle. Det er en storslagen naturopplevelse og har flere ganger blitt kåret til Norges vakreste sykkelvei. Den fantastiske sykkelturen går gjennom høyfjellet fra Finse til over 1340 meters høyde, og helt ned til fjorden ved Flåm. Det er noe alle bør oppleve ihvertfall én gang i løpet av livet!

SJEKK UT SYKKELTILBUDENE RETT UT DØREN:

Pumptrack
Bikepark
Downhill
stisykling
se mer på geilo.no

Fjelltur
RETT UT DØREN
Les mer

Høydepark
PÅ OVERSIDEN AV HOTELLET
Les mer ›

Zip-Line
PÅ OVERSIDEN AV HOTELLET
Les mer ›

Kajakk & Kano
GÅ 15 MIN / BIL 6 MIN
Les mer

Frisbee golf
FORAN HOTELLET
Les mer ›

Fotball golf
FORAN HOTELLET
Les mer ›

Rafting & Juving
25 MIN MED BIL
Les mer

Rappellering
25 MIN MED BIL
Les mer

SUP
UTLÅN PÅ HOTELLET
Les mer

Fisking
20 MIN MED BIL
Les mer ›

Ridetur
2-8 MIN MED BIL
Les mer

Gokart
25 MIN MED BIL
Les mer

Kunstvandring

Vi på Vestlia setter pris på vakker kunst, og har valgt å pryde veggene våre med mesterverker av blandt annet Kai Fjell, Odd Nerdrum, Axel Ender og grafikk av Edvard Munch, noe vi er svært stolte av.

les mer

Vinkurs

Vår vinkelnere tar dere med på en reise i den nye og gamle verden. Smaking av de vanligste druetypene og forklaring på hvor vinen startet og hvordan den blir produsert, samt hvordan smakssanser fungerer.

les mer

Teambuilding

Går du med planer om å gjøre noe sammen med kollegaer, ansatte, kunder eller kanskje venner? VI hjelper deg med skreddersy et konseptforslag med budsjett i tråd med dine ønsker.

les mer