TRENINGSSENTER

Svett, smil og
gjør det igjen

TRENINGSSENTER
Alle dager: 07.00–22.00
Begrenset antall plasser

KONTAKT
spa@vestlia.no
+47 32 08 72 20.

Boende gjester må hente nøkkel til Fitness i resepsjonen eller Sparesepsjonen

Velkommen til vårt treningssenter. Avdelingen har et areal på 300 kvadratmeter med et moderne treningsstudio, crossfitsal, samt spinningsal.

Treningstudio

Vårt treningstudio er fylt med kondisjons- og treningsapparater for maksimal effekt; tredemøller fra woodway og life fitness, sykler, elipser, trappemaskin, ro-maskiner, treningsapparater, vekter m.m. Hos oss kan du få veiledning og hjelp av kvalifiserte trenere.

Crossfit sal

Vårt nye tilskudd er et crossfitrom egnet for funksjonell trening. Her finnes monkeybars, plyoboxes, sledge, medicineballs, vektstang, kettlebells, ringer og tau. Gjør treningen effektiv og morsom, føl deg fri.

Spinning

Spinningsalen kan leies av treningsgrupper (ta kontakt med spa@vestlia.no )
Vi kjører spinning-timer for våre treningsmedlemmer. Man kan ikke reservere plass, men om det er ledig så er du hjertelig velkommen å være med. 

Kristin Dyveke

Personlig trening

Få bedre kondisjon eller bygg muskler med personlig veiledning! En personlig trener utarbeider et skreddersydd opplegg for å gi deg maks motivasjon og treningseffekt. Din personlige trener er din treningspartner som følger med i hele gjennomføringen av treningstimen, slik at du får mest mulig ut av fitness-treningen og hjelp til å nå dine mål. Læringsfokus og topp motivasjon er garantert! Treneren har dybdekunnskap om trening, kosthold og målbare resultater.

Påmelding gjøres pr. mail eller personlig hos oss.