SPABEHANDLINGER

Lykken er å nyte

det aller beste

Åpningstider spa

Mandag-torsdag: 10.00–19.00
Fredag: 10.00–20.00
Lørdag: 10.00–19.00
Søndag: 10.00–15.00

inngang klimazone

Hotellgjester: 295,-
Øvrige gjester: 495,-
Begrenset antall plasser – tid må forhåndsbookes.

NB: Har du booket spa-behandling er tid i klimasonen inkludert.

Klimasonen er for øyeblikket under oppussing og åpner 2. juni. Det er allikevel mulig å booke behandlinger.

åpningstider fitness

Alle dager: 06:00-22:00

Ansikt

SIGNATURBEHANDLINGER

Vestlia Relax
Anti-Age

Babors eksklusive high-tec-behandling virker meget nærende og oppstrammende. Vi benytter anti-age-ingredienser som fyller ut linjer og etterlater huden frisk og glatt. Avsluttes med massasje av hodebunn, hender og føtter.

75 min 2 250,- 100 min 2 650,-

Babor Special Treatment

Vi «crasher» og metter huden din i de edleste dråper fra Babors ampulleserum. Resultatet er strålende glød, vitalitet og foryngelse. Fantastisk fuktighetsboost til en trett, tørr og livløs hud. En spesialmaske påføres og mens denne virker masseres hodebunn, hender og føtter.

75 min 2 250,- 100 min 2 650,-

Dr. Babor

Våre meget anerkjente cosmeceutical behandlinger som jobber målrettet på alle hudtyper. De avanserte og aktive virkestoffene virker reparerende på huden og gir effektive og synlige resultater. Inkluderer dyprens, peeling, tilpasset Serum, og ansikt massasje. En spesial maske påføres og mens denne virker masseres hodebunn, hender og føtter.

75 min 2 250,- 100 min 2 650,-

Dr. Schrammek «Green Peeling with Spa Feeling»

Velvære og ren nytelse i kombinasjon med oppfriskende Green Peel Fresh Up. En omfattende behandling som gir huden sunnhet, styrke og spenst. I denne skreddersydde Green Peel behandlingen får du dyprens, spesialmaske og massasje av ansikt skuldre og hodebunn. Avsluttes med hånd og fotmassasje. Behandlingen passer alle hydtyper.

75 min 2 250,- 100 min 2 650,-

BABOR CLASSIC

Basic hudpleie

Resultatorientert behandling som blir tilpasset hudtype og behov. Hudanalyse, rens, peeling, ampulle og maske. Massasje av ansikt, nakke og skuldre.

50 min 1 350,-  75 min 1 850,-

Basic Herrebehandling

En maskulin behandling tilpasset mannens hudtype og behov. Rens, peeling, serum og maske. Massasje av ansikt, nakke og skuldre.

50 min 1 350,-  75 min 1 850,-

DR. SCHRAMMEK GREEN PEEL

Green Peel er 100% naturlig, med aktive plantestoffer som stimulerer og behandler huden fra innsiden.

Green Peel
Fresh Up

En mild urtebehandling populært kalt «Party Peel». Denne behandlingen gir en naturlig hudfornyelse med fantastisk glød, helt uten irritasjoner. Dermed kan du gå i selskap eller på jobb rett etter behandlingen. Passer alle og alle hudtyper og setter i gang ulike prosesser: bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud.

Tillegg for spesialmaske 250,-.

50 min 1 350,- 75 min 1 850,-

Green Peel
Energy

En noe dypere behandling enn Fresh Up. Behandlingen har effekt på linjer, store porer og akne og kan vise til meget gode resultater på problem hud. Green Peel Energy gir en umiddelbar effekt og passer perfekt den travle mann/kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen. Du kan bli litt rød rett etter peelingen men dette roer seg ned i løpet av noen timer.

Tillegg for spesialmaske 250,-.

50 min 1 350,- 75 min 1 850,-

Green Peel
Classic Del 1

Den sterke behandlingen bruker aktive plantestoffer og forbedrer ujevn hud, store porer, akne, linjer og pigmentflekker. Green Peel Classic er veldig stimulerende og gir en total hudfornyelse. Behandlingen følges opp med en oppbyggende fuktighetsbehandling.  Hjemme bruker du tilrettelagte produkter.

Våre profesjonelle terapeuter gjennomfører en konsultasjon for å tilpasse behandlingen etter ditt behov.

Spesialkur med 2 behandlinger.

Total pris: 2995,-

Green Peel
Øyenkontur-behandling

Dr. Schrammek Green Peel Eye Contour Treatment motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Huden under øynene er tynn og har små kappilærer som kan bli tette og misfarget. Behandlingen virker drenerende og øker mikrosirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet med langsiktig virkning. Dr. Schrammek’s øyebehandling er en effektiv forbeyggende behandling mot linjer, mørke ringer og poser under øynene. Etterlater en behagelig følelse av velvære.

50 min 1 350,-
Kombinasjon 75 min 1 850,-
For booking av 75 min, ta kontakt på telefon: +47 32 08 72 20 eller mail: spa@vestlia.no

Velg gjerne en kombinasjon av øyebehandling og Green Peel Fresh Up ansikt.

Kropp

For at disse kroppsbehandlingene skal ha best mulig effekt anbefaler vi at du kommer i god tid slik at du kan benytte klimasonen med badstue og basseng FØR behandlingen. Dette fordi produktene skal få jobbe optimalt og trekke godt inn i huden etter behandlingen.

SIGNATURBEHANDLINGER

Vestlia Relax

En fantastisk og avslappende opplevelse der den nydelige duften av Neroli appelsinblomst står i sentrum.  Behandlingen starter med bodyskrubb og deretter et mykgjørende hydrobad. Skrubben fjerner døde hudceller, øker sirkulasjonen og forbereder huden til å ta imot fuktigheten. Etter badet gir vi deg en beroligende massasje med appelsinblomst-oljen. Du pakkes så inn i den velduftende Neroli kroppsinnpakningen. Mens denne nytes får du massasje av ansikt og hodebunn.

Behandlingen utføres ikke på gravide eller de med høyt blodtrykk og hjerteproblemer.

100 min 2 650,-

Anti-Stress de Luxe

Vår mest populære behandling kan vi nå tilby i 100 minutter – en drøm som bare må nytes.
Avslappende behandling fra topp til tå med fokus på stresspunkter. Beroligende kroppsmassasje med langsomme drag og faste trykk. Inkluderer sirkulasonsøkende ryggmaske, hodebunnsmassasje med hårkur/innpakning og ansiktsmassasje med ampulle/maske.

100 min 2 650,-

INNPAKNINGER
Algeinnpakning

En meget nærende og utrensende kroppsbehandling med den unike blågrønne Spirulinaalgen. Dette er en ferskvannsalge som har et særdeles høyt næringsinnhold og gir dermed optimal fuktighet og etterlater huden stram og glatt. For å få mest mulig ut av vår berømte Spirulinaalge poleres kroppen først med bodyskrubb og deretter påføres den varme algen. Mens du nyter kroppsinnpakningen får du massasje av ansikt og hodebunn. Behandlingen avsluttes med fuktighetsgivende og velduftende kroppskrem.

Behandlingen utføres ikke på gravide eller de med høyt blodtrykk og hjerteproblemer.

75 min 1 850,-

Fuktighets-innpakning

En nydelig og avslappende fuktighetsgivende behandling med en fantastisk duft av Neroli appelsinblomst. Vi starter behandlingen med å gi deg en myk skrubb med tørrbørsting. Skrubben fjerner døde hudceller, øker sirkulasjonen og forbereder huden til å ta imot fuktigheten. Deretter får du en beroligende massasje med Neroli Blossom oil. Vi pakker deg så inn i den velduftende Neroli kroppsinnpakningen. Mens denne nytes får du massasje av ansikt og hodebunn.

Behandlingen utføres ikke på gravide eller de med høyt blodtrykk og hjerteproblemer.

75 min 1 850,-

SPA SPESIAL
Anti-Stress

En avslappende behandling fra topp til tå med fokus på stresspunkter. Beroligende kroppsmassasje med langsomme drag og faste trykk. Inkluderer sirkulasjonsøkende ryggmaske og hodebunnsmassasje med hårkur/innpakning.

75 min 1 850,-

Candle massasje

Vi starter behandlingen med lett skrubb for å forberede huden til å ta imot den nydelige voksaktige oljen.

Velværemassasje med varm herlig duftende voksaktig olje fra levende lys. Utrolig mykgjørende og fuktighetsgivende. Huden føles glatt og silkemyk etter denne behandlingen.

75 min 1 850,-

Snart mamma

Mild og behagelig kroppsbehandling tilpasset hennes behov. Fotskrubb og massasje av føttene. Tilpasset massasje av rygg og nakke. Nydelig hånd og arm-massasje. Avsluttes med massasje av ansikt og hodebunn.

75 min 1 850,-

Hvis ønskelig kan Snart
mamma bestilles som:
50 min 1 350,-
Ta kontakt med oss på epost: spa@vestlia.no

Massasje & Skrubb

MASSASJE
Klassisk ansikts- og hodebunns-massasje

Lett ansiktrens med peeling, massasje av ansikt og hodebunn. Vi påfører så en fuktighetsgivende ansiktsmaske og avslutter behandlingen med håndmassasje.

50 min 1 350,-

Anti Stress – So Pure hodebunns-behandling

Lukk øynene og slapp av. Her strykes tanker og stress ut av hodet. En luksuriøs spesialdesignet Keune So Pure behandling som løser opp stresspunkter og stram hodebunn. Behandlingen starter med massasje av nakke skuldre og hodebunn. Deretter svøpes håret inn inn i en hår- og hodebunnskur med varme velduftende håndklær. Behandlingen avsluttes med nydelig fotmassasje.

50 min 1 350,-

Vestlia kroppsmassasje
– fokus rygg

Velværemassasje med fokus RYGG/BAKSIDE. Snakk med terapeuten om dine behov.

Lindrer stramme muskler, spenninger og ømme punkter. Gir smidig og mer elastisk muskulatur og en helhetlig følelse av velvære.

50 min 1 350,-

Vestlia kroppsmassasje

Vestlia kroppsmassasje er en velværemassasje som lindrer stramme muskler, spenninger og ømme punkter. Behandlingen gir smidig og mer elastisk muskulatur og en helhetlig følelse av velvære.

75 min 1 850,-

Bambusmassasje Deep Tissue
– fokus rygg

Denne unike behandlingsteknikken har fokus på spesifikke problemområde på bakside. Deep Tissue teknikken med Bambuspinner i kombinasjon med oljemassasje behandler grundig rygg/skuldre/ben. Gir optimal effekt på ømme punkter og stram muskulatur.  En dyptvirkende behandling som løser opp spenninger. Snakk med terapeuten om dine behov.

50 min 1 350,-

Bambusmassasje Deep Tissue

Med denne unike behandlingsteknikken får du full kroppsmassasje med oljer i en kombinasjon med Bambuspinner. En dyptvirkende behandling som løser opp spenninger samtidig som den bidrar til å øke sirkulasjonen. Deep Tissue teknikken med Bambuspinner brukes på spesifikke problemområder, og gir optimal effekt på ømme punkter og stram muskulatur.

75 min 1 850,-

FJELLSKRUBB
Frisk fjellskrubb

Kroppsskrubb med en duft av velvære.
Når huden føles tørr og livløs er dette behandlingen for deg. En profesjonell bodyskrubb fjerner effektivt døde hudceller og gjør huden ren, frisk og glatt. Etter skrubben påføres et tilpasset fuktighetsprodukt som nå vil trekke godt inn og huden og gi optimalt med fukt og næring.

Vi kan tilby 3 ulike behandlinger utifra ønske og behov:

50 min 1 350,-
Effektiv og mykgjørende kroppsskrubb etterfulgt av forfrsikende varm dusj. Avsluttes med fuktighetsgivende bodykrem.

75 min 1 850,-
Effektiv og mykgjørende kroppsskrubb etterfulgt av forfriskende varm dusj. Avsluttes med lett kroppsmassasje og fuktighetsgivende oljer.

100 min 2 350,-
Grundig, mykgjørende kroppsskrubb som også inkluderer ansiktspeeling. Forfriskende varm dusj. Avsluttes med ansikts- og kroppsmassasje med fuktighetsgivende oljer/kremer.

MINISPA
Minispa

FOTMASSASJE
Løser opp spenninger og blokkeringer i føtter og legger

20 min 790,-

SKULDER OG NAKKEMASSASJE
En helhetlig avslappende massasje med fokus på stresspunkter.

20 min 790,-

Avbestillingsfristen for behandlinger er 24 timer før avtalt time, ellers belastes timen i sin helhet.

ØVRIG INFORMASJON
Informasjon

SPAKUNDER
Fri inngang til klimasonen.
Trenger ikke forhåndsbooke tid.

HOTELLGJESTER
Entré 295,-.
Tid må forhåndsbookes. Inkluderer leie av badekåpe, tøfler og håndkle, frukt og te.

ØVRIGE GJESTER
Entré 495,-.
Tid må forhåndsbookes. Inkluderer leie av badekåpe, tøfler og håndkle, frukt og te.

«SPA DEG SELV» – KIT
Pris: 395,-.  
Inkluderer 5 stk Baborprodukter – small size.

  • Avbestillingsfristen for behandlinger er 24 timer før avtalt time, ellers belastes timen i sin helhet.
  • Avbestilling skal skje skriftlig pr.mail: spa@vestlia.no

Gavekort

«Enkelt å gi – behagelig å få»
Den perfekte gaven til en man setter pris på og er glad i. Gavekortet gir deg tilgang til verden av spabehandlinger, og den som mottar gavekortet kan nyte en hel dag i vårt fantastiske spaområde.