Your message was sent successfully
Back

REQUEST A QUOTE

If you have any questions give us a call
(+58) 789 912 912

Note: Your reservation is not confirmed until you paid for us.

Åpningstider spa

Man-fre: 10-20, lør: 10-19, søn: 10-15

Åpningstider fitness

Hver dag 06-22

Spakunder: Fri inngang til vår klimasone/spaavdeling.

Hotellgjester : 100 kr
Øvrige gjester : 400 kr
Prisen inkluderer leie av badekåpe, håndkle og tøfler.

Fredager og lørdager er vårt spa forbeholdt gjester som har bestilt behandlinger.
Aldersgrense i vår klimasonen 16 år.

Det serveres mindre mengder alkoholholdig drikke i SPA. Nyt gjerne et glass eller to, men husk at dette er et sted hvor man ønsker å slappe av.

Signaturbehandlinger

Les alt om

Vestlia Relax Anti-Age

Babors eksklusive Anti-Age HSR behandling. Fyller ut fine linjer, styrker bindevevet og føles meget oppstrammende. Vi benytter high-tec anti-age ingredienser som etterlater huden frisk og glatt. Inkluderer dyprens, tilpasset Serum og avslappende ansiktmassasje.  En spesialmaske påføres og mens denne virker masseres hodebunn, hender og føtter.

Les alt om

Babor Special Treatment

Vi «crasher» og metter huden din i de edleste dråper fra Babors ampulleserum.
Disse fantastiske og effektive ampullene legges lag på lag.  Resultatet er strålende glød, vitalitet og foryngelse. En fantastisk fuktighetsboost til en trett, tørr og livløs hud. Inkluderer dyprens, peeling, ampuller og ansiktmassasje. En spesialmaske påføres og mens denne virker masseres hodebunn, hender og føtter.

Les alt om

Babor Spesial Treatment
Grand Cru Rose Glow

NYHET: Vi kan nå tilby Babor Spesial Treatment med Roseampuller og Arganolje. En aktiv Antirynkebehandling til deg som elsker duften av rose og eksklusive ingredienser.
Grand Cru Rose Glow gir huden din optimalt med spenst og energi. Snakk med hudterapeuten og hun velger de riktige ampullene for deg og din hudtype.

Les alt om

Dr. Babor

Våre meget anerkjente cosmeceutical behandlinger som jobber målrettet på alle hudtyper. De avanserte og aktive virkestoffene virker reparerende på huden og gir effektive og synlige resultater. Inkluderer dyprens, peeling, tilpasset Serum, og ansiktmassasje. En spesialmaske påføres og mens denne virker masseres hodebunn, hender og føtter.

Les alt om

Dr. Schrammek «Green Peeling with Spa Feeling»

Velvære og ren nytelse i kombinasjon med oppfriskende Green Peel Fresh Up. En omfattende anti-rynkebehandling som inkluderer, dyprens, Fresh Up, spesialmaske og nydelig massasje av ansikt, skuldre og hodebunn. Avsluttes med hånd og fotmassasje. Passer alle hudtyper.

Babor Basic

Les alt om

Resultatorientert hudpleie

Vår hudterapeut tilpasser behandlingen etter hudtype og behov. Hudanalyse, rens, peeling, ampulle og maske. Massasje av ansikt og hodebunn/skuldre.
80 minutter inkluderer spesialmaske og mens denne virker får du massasje av hender og føtter.

Les alt om

Herrebehandling

En maskulin behandling tilpasset mannens hudtype og behov. Rens, peeling, serum og maske. Massasje av ansikt og hodebunn med fokus på nakke og skuldre. 80 minutter inkluderer spesialmaske og mens denne virker får du massasje av hender og føtter.

Les alt om

Vakre øyne

Voks/form og farging av bryn 25 min 590,-
Lett rens, øyemaske, farging av vipper og bryn,
voks/form 50 min 990,-

DR. SCHRAMMEK GREEN PEEL

Les alt om

Green Peel Øyenkontur Behandling

Dr.Schrammek Green Peel Eye Contour Treatment motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Huden under øynene er tynn og har små kappilærer som kan bli tette  og misfarget. Behandlingen virker drenerende og  øker mikrosirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet med langsiktig virkning. Dr.Schrammek’s øyebehandling er en effektiv forbeyggende behandling mot LINJER,MØRKE RINGER og POSER under øynene. Etterlater en behagelig følelse av velvære.  50 min Kr 1090,-

Les alt om

Green Peel Fresh Up

En mild urtebehandling populært kalt «Party Peel». Denne behandlingen gir en naturlig hudfornyelse med fantastisk glød, helt uten irritasjoner. Dermed kan du gå i selskap eller på jobb rett etter behandlingen. Passer alle og alle hudtyper og setter i gang ulike prosesser: bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud.
Tillegg for spesialmaske 150,-.

Les alt om

Green Peel Energy

En noe dypere behandling enn Fresh Up. Behandlingen har effekt på linjer, store porer og akne og kan vise til meget gode resultater på problem hud. Green Peel Energy gir en umiddelbar effekt og passer perfekt den travle mann/kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen. Du kan bli litt rød rett etter peelingen men dette roer seg ned i løpet av noen timer.
Tillegg for spesialmaske 150,-.

Les alt om

Green Peel Classic

Spesialkur som inkluderer 2 behandlinger, 2590,-
Dette er den opprinnelige GREEN PEEL® Classic metoden og den sterkeste behandlingen. Utviklet av Dr. med. Christne Schrammek, brukt i nesten 60 år i over 70 land. Virker stimulerende, forbedrer ujevn hud, store porer, akne, linjer og pigmentflekker. Huden vil flasse etter 3 – 4 dager. Resultatet er fullstendig hudfornyelse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake og får en oppbyggende behandling. Kontakt oss for nærmere informasjon og timebestilling.

Signaturbehandlinger

Les alt om

Vestlia Relax

En fantastisk opplevelse hvor den unike blågrønne spirulinaalgen står i sentrum. Behandlingen starter med bodyskrubb og deretter et nydelig mykgjørende hydrobad.  Du smøres så inn med den nærende varme  kroppsinnpakningen. Mens innpakningen pleier kropp og sjel får du en fuktighetsgivende  express-ansikt med ampulle og maske. Behandlingen avsluttes med en lett avslappende massasje.

Les alt om

Champagne- og roseseremoni for to

En 5-stjernes behandling i særklasse for dere to. Behandlingen starter med et oppfriskende champagnebad hvor dere nyter de eksklusive dråpene sammen med røde bær og sjokolade.  Etter det fantastiske badet gir terapeutene dere en behagelig kroppsmassasje inkludert en velduftende kroppsinnpakning. Mens innpakningen pleier og mykgjør får dere en fuktighetsgivende express-ansikt med ampulle og maske. Behandlingen avsluttes med lett hodebunnsmassasje.

Les alt om

Din drømmedag 180 min

Halvdagspakke som inkluderer behandlinger og lunsj.
For deg eller dere som ønsker en helt spesiell Spa.opplevelse.
Kom gjerne med dine tanker og ønsker så skreddersyr vi en drømmedag for deg/dere. Ta kontakt på mail eller telefon

Innpakninger

Les alt om

Vulkansk leireinnpakning

Varmende, remineraliserende leirebehandling som stimulerer blodsirkulasjonen i huden og virker lindrende og avslappende på musklene.
Behandlingen starter med en forfriskende bodyskrubb. Skrubben fjerner døde hudceller og forbereder huden til å ta imot den varme vulkanske leiren. Mens du nyter kroppsinnpakningen pleier vi huden med Vestlias «Express ansikt» som inkluderer lett massasje, Babor-ampulle og ansiktmaske. Behandlingen avsluttes med innsmøring av fuktighetsgivende og velduftende kroppskrem.

Les alt om

Fuktighetsgivende Innpakning

En nydelig og avslappende fuktighetsgivende behandling med en fantastisk duft av Neroli appelsinblomst. Vi starter behandlingen med å gi deg en myk skrubb med tørrbørsting. Skrubben fjerner døde hudceller, øker sirkulasjonen og forbereder huden til å ta imot fuktigheten. Deretter får du en beroligende massasje med Neroli Blossom oil. Vi pakker deg så inn i den velduftende Neroli kroppsinnpakningen. Mens denne nytes får du massasje av ansikt og hodebunn.

Les alt om

Spirulinaalgeinnpakning

En meget nærende og utrensende kroppsbehandling med den unike blågrønne Spirulinaalgen. Dette er en ferskvannsalge som har et særdeles høyt næringsinnhold og gir dermed optimal fuktighet og etterlater huden stram og glatt. For å få mest mulig ut av vår berømte Spirulinaalge poleres kroppen først med bodyskrubb og deretter påføres den varme algen.
Mens du nyter kroppsinnpakningen pleier vi huden med Vestlias «Express ansikt» som inkluderer lett massasje, Babor-ampulle og ansiktmaske. Behandlingen avsluttes med innsmøring av fuktighetsgivende og velduftende kroppskrem.

Spa spesial

Les alt om

Anti-Stress So Pure LX hodebunnsbehandling

Lukk øynene og slapp av. Her strykes tanker og stress ut av hodet.
En luksuriøs spesialdesignet Keune So Pure behandling som løser opp stresspunkter og stram hodebunn. Behandlingen starter med massasje av nakke skuldre og hodebunn. Deretter svøpes håret inn inn med en hår- og hodebunnskur og varme velduftende håndklær. Behandlingen avsluttes med nydelig fot- eller håndmassasje.

Les alt om

Anti-Stress

En totalt avslappende topp-til-tå behandling. Vi starter behandlingen med avspenning og lindrende ryggmaske. Nyt så en kroppsmassasje som frigjør spenninger og stresspunkter hvor fokus er hender, føtter, hodebunn og mage. Avsluttes med en fantastisk hodebunnsbehandling  som inkluderer massasje og fuktighetsmaske som virker nærende og reparerende på hår og hodebunn. Håret svøpes så inn i varme velduftende kluter.

Les alt om

Hot Stone-massasje

Dyptvirkende massasje med lavasteiner som varmer opp og lindrer muskler og stive ledd. En helt spesiell behandling som gir en fantastisk varme og ro for hele kroppen. Avsluttes med ansiktsmassasje.

Les alt om

Snart mamma

Mild og behagelig kroppsbehandling tilpasset hennes behov.
Fotskrubb og massasje av føttene. Tilpasset massasje av rygg og nakke. Nydelig hånd og arm-massasje. Avsluttes med express ansikt og hodebunnsmassasje.

Les alt om

Candle massage

Velværemassasje med varm herlig duftende voksaktig olje fra levende lys. Utrolig mykgjørende og fuktighetsgivende. Huden føles glatt og silkemyk etter denne behandlingen.

Massasje & Skrubb

Les alt om

Klassisk ansikts- og hodebunnsmassasje

Lett ansiktrens med påfølgende massasje av ansikt og hodebunn. Vi påfører så en fuktighetsgivende ansiktsmaske og avslutter behandlingen med fot- eller håndmassasje etter ønske. 80 min inkluderer peeling og spesialmaske.

Les alt om

Aromamassasje

En avslappende, rolig og behagelig massasje med aromatiske oljer. Behandlingen er fantastisk både for kropp og sinn og gir en helhetlig følelse av velvære.

Les alt om

Klassisk massasje

Dyptvirkende massasje som løser opp ømme punkter og spenninger.
Terapeuten tilpasser behandlingen etter ditt behov.

Les alt om

Sportsmassasje

En behandlende massasje der vi jobber direkte på muskelgrupper og problemområder. Terapeuten tilpasser behandlingen etter ditt behov.

Les alt om

Bambusmassasje

Nyt varmen fra bambuspinnene i kombinasjon med denne gamle unike behandlingsteknikken. Fremmer sirkulasjon, utrensning og avslapning. Er perfekt for spenninger og stramme muskler. En meget effektiv og populær behandling som anbefales.

Les alt om

Frisk fjellskrubb

Kroppsskrubb med en duft av velvære. Ofte kan huden på kroppen føles tørr og livløs – selv om man smører seg med body lotion.En profesjonell bodyskrubb fjerner effektivt døde hudceller og gjør huden ren, frisk og glatt. Etter skrubben påfører vi en fuktighetsgivende og velduftende kroppskrem. Kremen vil nå penetrere godt inn og «mette» huden optimalt med fuktighet. 80 min behandling inkluderer lett kroppsmassasje. Anbefales: Utvid gjerne behandlingen med Babor Express ansikt. Denne minibehandlingen inkluderer en lett rens med peeling, Babor-fuktighetsampulle og ansiktsmaske.

Plukk og miks

Plukk & miks

Minispa

Velg én eller flere av dine favoritter nedenfor og skreddersy din spadag. Alle de følgende behandlingene varer 25 minutter hver.

Anti-Stress So Pure hodebunnsbehandling    690,-

En spesialdesignet Keune So Pure behandling som løser opp stresspunkter og stram hodebunn. Massasje av nakke skuldre og hodebunn.  Behandlingen avsluttes med en fuktighetsgivende hår- hodebunnskur og håret svøpes inn i varme velduftende håndklær.

Babor Express ansikt    690,-
For deg som ønsker en rask og oppfriskende behandling som tilfører fukt og næring til ansiktet.
Inkluderer lett rens med peeling, ampulle og fuktighetsmaske.

Ansikt- og skuldermassasje    690,-
Nydelig massasje med fokus på ansikt, nakke og skuldre.

Green Peel Fresh Up Express    690,-
En mild urtebehandling populært kalt «partypeel». Passer alle hudtyper og er perfekt før selskap eller når du føler at huden trenger en ekstra oppfriskning. Behandlingen gir en fantastisk glød og huden føles umiddelbart frisk og glatt.

Rygg- og nakkemassasje    690,-
Løser opp muskelspenninger og smerter. Frigjør pust, gir økt bevegelighet i relevant område og i muskulaturen. Gir deg en behagelig og avslappende følelse i kroppen.

Fotmassasje    690,-
Løser opp spenninger og blokkeringer i legger og føtter.

Les alt om

Gavekort fra Vestlia Resort Spa

Lurer du på hva du skal gi til din bedre halvdel? Du trenger ikke lete lenger. Gavekortet gir deg tilgang til verden av spabehandlinger, og din kjære kan nyte en hel dag i vårt fantastiske spaområde.

Les alt om

Våre produkter

Vi selger også de fantastiske produktene som brukes i våre spa-behandlinger. Hva med å ha en spadag hjemme? Vi har også flotte Babor-produkter på Vestlia Resort Spa. Besøk oss eller bestill dem på nettet og få dem levert hjem.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link
[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link