SPABEHANDLINGER

Lykken er å nyte

det aller beste

Åpningstider spa

Mandag-torsdag: 10.00–19.00
Fredag: 10.00–20.00
Lørdag: 10.00–19.00
Søndag: 10.00–15.00

inngang klimazone

Spa kunder: Gratis
Hotellgjester: 200,-
Øvrige gjester: 490,-
Begrenset antall plasser.

åpningstider fitness

06:00-22:00

kontakt oss
Book spa

Ansikt

SIGNATURBEHANDLINGER

Vestlia Relax Anti-Age

Babors eksklusive high-tec-behandling virker meget nærende og oppstrammende. Vi benytter anti-age-ingredienser som fyller ut linjer og etterlater huden frisk og glatt. Avsluttes med massasje av hodebunn, hender og føtter.

80 min 2 150,- 100 min 2 550,-

Book 80 min
Book 100 min
Babor Special Treatment

Vi «crasher» og metter huden din i de edleste dråper fra Babors ampulleserum. Resultatet er strålende glød, vitalitet og foryngelse. Fantastisk fuktighetsboost til en trett, tørr og livløs hud. En spesialmaske påføres og mens denne virker masseres hodebunn, hender og føtter.

80 min 2 150,- 100 min 2 550,-

Book 80 min
Book 100 min
Babor Special Treatment
Grand Cru Rose Glow

Treatment med Roseampuller og Arganolje. En aktiv Antirynkebehandling til deg som elsker duften av rose og eksklusive ingredienser. Grand Cru Rose Glow gir huden din optimalt med spenst og energi.

80 min 2 150,- 100 min 2 550,-

Book 80 min
Book 100 min
Dr. Babor

Våre meget anerkjente cosmeceutical behandlinger som jobber målrettet på alle hudtyper. De avanserte og aktive virkestoffene virker reparerende på huden og gir effektive og synlige resultater. Inkluderer dyprens, peeling, tilpasset Serum, og ansikt massasje. En spesial maske påføres og mens denne virker masseres hodebunn, hender og føtter.

80 min 2 150,- 100 min 2 550,-

Book 80 min
Book 100 min
Dr. Schrammek «Green Peeling with Spa Feeling

Velvære og ren nytelse i kombinasjon med oppfriskende Green Peel Fresh Up. En omfattende behandling som gir huden sunnhet, styrke og spenst. I denne skreddersydde Green Peel behandlingen får du dyprens, spesialmaske og massasje av ansikt skuldre og hodebunn. Avsluttes med hånd og fotmassasje. Behandlingen passer alle hydtyper.

80 min 2 150,- 100 min 2 550,-

Book 80 min
Book 100 min

BABOR CLASSIC

Babor Basic hudpleie

Resultatorientert behandling som blir tilpasset hudtype og behov. Hudanalyse, rens, peeling, ampulle og maske.
Massasje av ansikt, nakke og skuldre.

50 min 1 250,-  80 min 1 750,-

Book 50 min
Book 80 min
Basic Herrebehandling

En maskulin behandling tilpasset mannens hudtype og behov. Rens, peeling, serum og maske. Massasje av ansikt, nakke og skuldre.

50 min 1 250,-  80 min 1 750,-

Book 50 min
Book 80 min
DR. SCHRAMMEK GREEN PEEL

Green Peel er 100% naturlig, med aktive plantestoffer som stimulerer og behandler huden fra innsiden.

LES MER
KONSULTASJONSSKJEMA
Green Peel
Fresh Up

En mild urtebehandling populært kalt «Party Peel». Denne behandlingen gir en naturlig hudfornyelse med fantastisk glød, helt uten irritasjoner. Dermed kan du gå i selskap eller på jobb rett etter behandlingen. Passer alle og alle hudtyper og setter i gang ulike prosesser: bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud.

Tillegg for spesialmaske 150,-.

50 min 1 250,- 80 min 1 750,-

Book 50 min
Book 80 min
Green Peel
Energy

En noe dypere behandling enn Fresh Up. Behandlingen har effekt på linjer, store porer og akne og kan vise til meget gode resultater på problem hud. Green Peel Energy gir en umiddelbar effekt og passer perfekt den travle mann/kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen. Du kan bli litt rød rett etter peelingen men dette roer seg ned i løpet av noen timer.

Tillegg for spesialmaske 150,-.

50 min 1 250,- 80 min 1 750,-

Book 50 min
Book 80 min
Green Peel
Classic

Den sterke behandlingen bruker aktive plantestoffer og forbedrer ujevn hud, store porer, akne, linjer og pigmentflekker. Green Peel Classic er veldig stimulerende og gir en total hudfornyelse. Behandlingen følges opp med en oppbyggende fuktighetsbehandling.  Hjemme bruker du tilrettelagte produkter.

Våre profesjonelle terapeuter gjennomfører en konsultasjon for å tilpasse behandlingen etter ditt behov.

Spesialkur med 2 behandlinger. Pris totalt: 2750,-

bookes via e-post & tlf

Green Peel Classic bookes ved å kontakte Spa-resepsjonen på spa@vestlia.no eller +47 320 87 220

Green Peel
Øyenkontur-behandling

Dr.Schrammek Green Peel Eye Contour Treatment motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Huden under øynene er tynn og har små kappilærer som kan bli tette og misfarget. Behandlingen virker drenerende og øker mikrosirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet med langsiktig virkning. Dr.Schrammek’s øyebehandling er en effektiv forbeyggende behandling mot linjer, mørke ringer og poser under øynene. Etterlater en behagelig følelse av velvære.

50 min 1 250,-
Kombinasjon 80 min 1 750,-

Velg gjerne en kombinasjon av øyebehandling og Green Peel Fresh Up ansikt.
Book 50 min
Book 80 min

Kropp

For at disse kroppsbehandlingene skal ha best mulig effekt anbefaler vi at du kommer i god tid slik at du kan benytte klimasonen med badstue og basseng FØR behandlingen. Dette fordi produktene skal få jobbe optimalt og trekke godt inn i huden etter behandlingen.

SIGNATURBEHANDLINGER

Nye Vestlia Relax

En fantastisk og avslappende opplevelse der den nydelige duften av Neroli appelsinblomst står i sentrum.  Behandlingen starter med bodyskrubb og deretter et mykgjørende hydrobad. Skrubben fjerner døde hudceller, øker sirkulasjonen og forbereder huden til å ta imot fuktigheten. Etter badet får du en beroligende massasje med appelsinblomst-oljen. Vi pakker deg så inn i den velduftende Neroli kroppsinnpakningen. Mens denne nytes får du massasje av ansikt og hodebunn.

Behandlingen utføres ikke på gravide eller de med høyt blodtrykk og hjerteproblemer.

100 min 2 550,-

bookes via e-post & tlf

Vestlia Relax bookes ved å kontakte Spa-resepsjonen på spa@vestlia.no eller +47 32 08 72 20

Champagne- og roseseremoni for to

En 5-stjernes behandling i særklasse for to. Behandlingen starter med et sprudlende champagnebad hvor dere sammen nyter de eksklusive dråpene og røde bær med sjokolade. Etter det fantastiske badet får dere den avslappende behandlingen med hver deres terapeut i separate kabinetter.  Den behagelige kroppsmassasjen inkluderer en velduftende og fuktighetsgivende kroppsinnpakning. Mens innpakningen pleier og mykgjør gis en oppfriskende ansiktsmassasje med ampulle og fuktighetsmaske. Avsluttes med lett hodebunnsmassasje.

100 min pr. person 2 550,-

bookes via e-post & tlf

Champagne- og rosesermoni for to bookes ved å kontakte Spa-resepsjonen på spa@vestlia.no eller +47 32 08 72 20

INNPAKNINGER
Leireinnpakning

En gjenoppbyggende behandling med ekte leire som lindrer, mykgjør og gir nytt liv til trette muskler og livløs hud. Den organiske sorte Moor-Mud leiren er meget rik på mineraler og sporstoffer og har dermed også en rensende og peelende effekt på huden. Mens du nyter den varme kroppsinnpakningen får du massasje av ansikt og hodebunn. Behandlingen avsluttes med lett kroppsmassasje og remineraliserende fuktighetskrem.

Behandlingen utføres ikke på gravide eller de med høyt blodtrykk og hjerteproblemer.

80 min 1 750,-

bookes via e-post & tlf

Leireinnpakning bookes ved å kontakte Spa-resepsjonen på spa@vestlia.no eller +47 32 08 72 20

Algeinnpakning

En meget nærende og utrensende kroppsbehandling med den unike blågrønne Spirulinaalgen. Dette er en ferskvannsalge som har et særdeles høyt næringsinnhold og gir dermed optimal fuktighet og etterlater huden stram og glatt. For å få mest mulig ut av vår berømte Spirulinaalge poleres kroppen først med bodyskrubb og deretter påføres den varme algen. Mens du nyter kroppsinnpakningen får du massasje av ansikt og hodebunn. Behandlingen avsluttes med fuktighetsgivende og velduftende kroppskrem.

Behandlingen utføres ikke på gravide eller de med høyt blodtrykk og hjerteproblemer.

80 min 1 750,-

bookes via e-post & tlf

Algeinnpakning bookes ved å kontakte Spa-resepsjonen på spa@vestlia.no eller +47 32 08 72 20

Fuktighetsinnpakning

En nydelig og avslappende fuktighetsgivende behandling med en fantastisk duft av Neroli appelsinblomst. Vi starter behandlingen med å gi deg en myk skrubb med tørrbørsting. Skrubben fjerner døde hudceller, øker sirkulasjonen og forbereder huden til å ta imot fuktigheten. Deretter får du en beroligende massasje med Neroli Blossom oil. Vi pakker deg så inn i den velduftende Neroli kroppsinnpakningen. Mens denne nytes får du massasje av ansikt og hodebunn.

Behandlingen utføres ikke på gravide eller de med høyt blodtrykk og hjerteproblemer.

80 min 1 750,-

Book nå
SPA SPESIAL
Anti-Stress

En totalt avslappende topp-til-tå behandling. Vi starter behandlingen med avspenning og lindrende ryggmaske. Nyt så en kroppsmassasje som frigjør spenninger og stresspunkter hvor fokus er hender, føtter, hodebunn og mage. Avsluttes med en fantastisk hodebunnsbehandling som inkluderer massasje og fuktighetsmaske som virker nærende og reparerende på hår og hodebunn. Håret svøpes så inn i varme velduftende kluter.

80 min 1 750,-

Book nå
Candle massasje

Vi starter behandlingen med lett skrubb for å forberede huden til å ta imot den nydelige voksaktige oljen.

Velværemassasje med varm herlig duftende voksaktig olje fra levende lys. Utrolig mykgjørende og fuktighetsgivende. Huden føles glatt og silkemyk etter denne behandlingen.

80 min 1 750,-

Book nå
Snart mamma

Mild og behagelig kroppsbehandling tilpasset hennes behov. Fotskrubb og massasje av føttene. Tilpasset massasje av rygg og nakke. Nydelig hånd og arm-massasje. Avsluttes med massasje av ansikt og hodebunn

80 min 1 750,-

Book nå

Massasje & Skrubb

MASSASJE
Klassisk massasje

Dyptvirkende massasje som løser opp ømme punkter og spenninger.
Terapeuten tilpasser behandlingen etter ditt behov.

50 min 1 250,- 80 min 1 750,-

Book 50 min
Book 80 min
Aromamassasje

En avslappende, rolig og behagelig massasje med aromatiske oljer. Behandlingen er fantastisk både for kropp og sinn og gir en helhetlig følelse av velvære.

50 min 1 250,- 80 min 1 750,-

Book 50 min
Book 80 min
Anti Stress So Pure LX hodebunnsbehandling

Lukk øynene og slapp av. Her strykes tanker og stress ut av hodet. En luksuriøs spesialdesignet Keune So Pure behandling som løser opp stresspunkter og stram hodebunn. Behandlingen starter med massasje av nakke skuldre og hodebunn. Deretter svøpes håret inn inn i en hår- og hodebunnskur med varme velduftende håndklær. Behandlingen avsluttes med nydelig fotmassasje.

50 min 1 250,-

Book nå
Klassisk ansikts- og hodebunnsmassasje

Lett ansiktrens med påfølgende massasje av ansikt og hodebunn. Vi påfører så en fuktighetsgivende ansiktsmaske og avslutter behandlingen med håndmassasje.

50 min 1 250,-

Book Nå
FJELLSKRUBB
Frisk fjellskrubb

Kroppsskrubb med en duft av velvære.
Når huden føles tørr og livløs er dette behandlingen for deg. En profesjonell bodyskrubb fjerner effektivt døde hudceller og gjør huden ren, frisk og glatt. Etter skrubben påføres et tilpasset fuktighetsprodukt som nå vil trekke godt inn og huden og gi optimalt med fukt og næring.

Vi kan tilby 3 ulike behandlinger utifra ønske og behov:

50 min 1250,-
Effektiv og mykgjørende kroppsskrubb etterfulgt av forfrsikende varm dusj. Avsluttes med fuktighetsgivende bodykrem.

80 min 1750,-
Effektiv og mykgjørende kroppsskrubb etterfulgt av forfriskende varm dusj. Avsluttes med lett kroppsmassasje og fuktighetsgivende oljer.

100 min 2250,-
Grundig, mykgjørende kroppsskrubb som også inkluderer ansiktspeeling. Forfriskende varm dusj. Avsluttes med ansikts- og kroppsmassasje med fuktighetsgivende oljer/kremer.

Book NÅ
MINISPA
Minispa

Velg én eller flere av dine favoritter og skreddersy din spadag.

ANSIKTSMASSASJE
Lett rens og massasje av ansikt.

RYGGMASSASJE
Løser opp muskelspenninger og gir øket bevegelighet i relevant område.

FOTMASSASJE
Løser opp spenninger og blokkeringer i føtter og legger

SKULDER, NAKKE OG HODEBUNNSMASSASJE
En helhetlig avslappende og effektiv massasje med fokus på stresspunkter.

25 min 790,- pr. behandling.

BOOK Nå

Avbestillingsfristen for behandlinger er 24 timer før avtalt time, ellers belastes timen i sin helhet.

Gavekort

«Enkelt å gi – behagelig å få»
Den perfekte gaven til en man setter pris på og er glad i. Gavekortet gir deg tilgang til verden av spabehandlinger, og den som mottar gavekortet kan nyte en hel dag i vårt fantastiske spaområde.

KJøp gavekort