FITNESS

Svett, smil og
gjør det igjen

FITNESS
Alle dager: 06.00–22.00
Begrenset antall plasser

KONTAKT
spa@vestlia.no
+47 32 08 72 20.

Boende gjester må hente nøkkel til Fitness i resepsjonen eller Sparesepsjonen

Velkommen til vårt fitnessenter. Avdelingen har et areal på 300 kvadratmeter med et moderne treningsstudio, crossfitsal, samt spinningsal.

Treningstudio

Vårt treningstudio er fylt med kondisjons- og treningsapparater for maksimal effekt; tredemøller fra woodway og life fitness, sykler, elipser, trappemaskin, ro-maskiner, treningsapparater, vekter m.m. Hos oss kan du få veiledning og hjelp av kvalifiserte trenere.

Crossfit sal

Vårt nye tilskudd er et crossfitrom egnet for funksjonell trening. Her finnes monkeybars, plyoboxes, sledge, medicineballs, vektstang, kettlebells, ringer og tau. Gjør treningen effektiv og morsom, føl deg fri.

Spinning

I spinningsalen har vi sykkeltrening med maksimal kondisjonseffekt med fengende musikk. Her får man også timer på forskjellige nivåer, noen timer også i kombinasjon med styrketrening.

Kristin Dyveke

Personlig trening

Få bedre kondisjon eller bygg muskler med personlig veiledning! En personlig trener utarbeider et skreddersydd opplegg for å gi deg maks motivasjon og treningseffekt. Din personlige trener er din treningspartner som følger med i hele gjennomføringen av treningstimen, slik at du får mest mulig ut av fitness-treningen og hjelp til å nå dine mål. Læringsfokus og topp motivasjon er garantert! Treneren har dybdekunnskap om trening, kosthold og målbare resultater.

Påmelding gjøres pr. mail eller personlig hos oss.

Timeplan

MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Kl. 7.00
Spinning 45 min.
Nina
  Kl. 7.00
Spinning 45 min.
Nina
  Kl. 7.00
Spinning 75 min.
Nina
   
   

 

 

       
Kl. 17.30
Spinning
30 min.
Monica
  Kl. 17.30
Spinning
30 min.
Monica
       
Kl. 18.00
Stram opp
45 min.
Monica
  Kl. 18.00
Stram opp 
45 min.
Monica
       

Det må være minst 4 deltakere for at timen blir kjørt. Meld deg på i resepsjonen eller på spa@vestlia.no / +47 32 08 72 20.