Your message was sent successfully
Back

REQUEST A QUOTE

If you have any questions give us a call
(+58) 789 912 912

Note: Your reservation is not confirmed until you paid for us.

Velkommen til Vestlia Resorts fitnessområde

Svett, smil og gjør det igjen

Fitnessavdelingen har et areal på 300 kvadratmeter med moderne treningsstudio, spinningsal, samt sal for klasser med aerobic, yoga og pilates m.m.

Det er 15-års aldersgrense i fitnessavdelingen.

Spinning
Hos oss kan gjestene våre nyte godt av et førsteklasses treningstilbud. Vi har både styrke- og spinningsal hvor vi tilbyr et stort utvalg av forskjellige gruppetimer. Vi har timer med styrke, mage, stram opp, bosu og pilates. I spinningsalen har vi sykkeltrening med maksimal kondisjonseffekt med fengende musikk. Her får man også timer på forskjellige nivåer i kombinasjon med styrketrening i helsestudio. Påmelding gjøres pr. mail eller personlig hos oss.

Helsestudio

Vårt helsestudio er fylt med kondisjons- og treningsapparater for maksimal fitness; tredemøller, sykler, elipse, ro-maskiner, treningsapparater vekter m.m. Hos oss kan du få veiledning og hjelp av kvalifiserte trenere.

For informasjon om priser og medlemskap, ta kontakt med resepsjonen på [email protected] eller tlf: +47 32 08 72 20.

Personlig trening
Man behøver ikke å ha kjendisstatus eller være popstjerne for å trene fitness og få bedre kondisjon eller bygge muskler med personlig veiledning! En personlig trener utarbeider et skreddersydd opplegg for å gi deg maks motivasjon og treningseffekt. Din personlige trener er din treningspartner som følger med i hele gjennomføringen av treningstimen, slik at du får mest mulig ut av fitness-treningen og hjelp til å nå dine mål. Læringsfokus og topp motivasjon er garantert! Treneren har dybdekunnskap om trening, kosthold og målbare resultater.

Priser personlig trening

Meld deg på i resepsjonen eller på [email protected]

Åpningstider:
06:00 – 22:00 hver dag

Kontakt oss
[email protected]
+47 32 08 72 20.

Galleri

[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link
[contact-form-7 404 "Not Found"]
close-link