Vestlia Resort

Spa

Velkommen til Vestlia Spa – ditt foretrukne spahotell på Geilo

Oppdag en verden av avslapning og velvære på Vestlia Spa, et fremstående hotell med spa beliggende i hjertet av Geilo. Vårt mål er å tilby deg en uforglemmelig opplevelse som kombinerer luksus, komfort og førsteklasses spa-behandlinger på fjellet.

 

Viktig oppdateringer for våre gjester:

Skulle du oppleve utfordringer med online booking av spa-behandlinger, vennligst kontakt oss direkte på spa@vestlia.no eller ring oss på +47 32 08 72 20 for personlig assistanse.

Åpningstider spa
inngang klimazonE

NB: Har du booket spa-behandling er tid i klimasonen inkludert.

Invester i tid i deg selv og oppnå et sunnere liv for kropp og sjel. Våre profesjonelle spaterapeuter gir deg alt fra klassisk massasje og hudpleie til nydelige aroma- og leireinnpakninger. Her finner du et innbydende basseng, et hvilerom, en jacuzzi, en kaldkulp og badstue. Vi er et velværespa der våre gjester søker ro og avspenning.

Spabehandlinger

Opplev en verden av velvære med våre fantastiske behandlinger som pleier kropp og sjel. Nyt avslappende innpakninger eller en av våre spesial behandlinger som løser opp spenninger og stresspunkter.
Ta en titt på menyen, du velger selv hva som passer best for deg

Klimasonen

SPAKUNDER
Fri inngang til klimasonen. Trenger ikke forhåndsbooke tid. Ønsker du ekstra håndkle koster dette kr 30,-

HOTELLGJESTER
Entré 295,-. Tid må forhåndsbookes. Inkluderer leie av badekåpe, tøfler og håndkle, frukt og te. Ønsker du ekstra håndkle koster dette kr 30,-

ØVRIGE GJESTER
Entré ukedager: 295/495,-*
Øvrige gjester helg: 495,-

* Prisene varierer fra 295,- til 495 utifra sesong. Sjekk tilgjengelighet og pris i vår kalender.

Tid må forhåndsbookes. Inkluderer leie av badekåpe, tøfler og håndkle, frukt og te. Ønsker du ekstra håndkle koster dette kr 30,-

«SPA DEG SELV» – KIT
Pris: 450,-. Inkluderer 5 stk Baborprodukter – small size.

  • Avbestillingsfristen for behandlinger er 24 timer før avtalt time, ellers belastes timen i sin helhet.
  • Avbestilling skal skje skriftlig pr.mail: spa@vestlia.no

Treningssenter

Fitnessavdelingen har et areal på 300 kvadratmeter med moderne treningsstudio, spinningsal, samt sal for klasser med aerobic, yoga og pilates m.m.

Det er 15-års aldersgrense i fitnessavdelingen.

 

Gavekort

«Enkelt å gi – behagelig å få». Den perfekte gaven til en man setter pris på og er glad i. Gavekortet gir deg tilgang til verden av spabehandlinger, og den som mottar gavekortet kan nyte en hel dag i vårt fantastiske spaområde.