Robust Karrierehelse

20. – 22. september 2024 med Elaine Bloom & Mariann Deila

Velkommen!

Tren hodet, sjel og kropp med Elaine og Mariann! Unn deg et avbrekk fra en hektisk hverdag og bli med oss på en opplevelsesrik helg – mentalt, fysisk og sosialt! I tillegg til foredrag og workshop i mental trening og karrierehelse med to av Norges mest erfarne coacher får du inspirerende, varierte og morsomme treningsøkter.

Helgens gjennomgangstema er todelt:

Hvordan bygge mental robusthet – til å tåle en trøkk og våge å leve? Og; Konkrete verktøy og inspirasjon til å ivareta karrierehelsa slik at du kan bevare drivkraft og ambisjon i karrieren din hvor trygghet, mening, ro og balanse står sentralt.

Invester i denne unike muligheten, og få energi, nye vennskap, ny kunnskap, gode mestringsopplevelser og fornyet motivasjon!

Denne helgen er for deg som

 • kjenner du at trenger å ta flere pauser for å sette din egen helse høyere på agendaen.
 • har en tendens til å la jobbkrav, familieforpliktelser og andres forventninger trumfe over egne behov.
 • har et ønske og et mål om å skape bedre balanse mellom arbeid og fritid.
 • liker å utvikle deg og er åpen for nye erfaringer.
 • trives med, eller ønsker å være mer i fysisk aktivitet (OBS! Du trenger IKKE å være topptrent for å være med på denne helga, vi tilpasser økter og øvelser til ditt utgangspunkt, bruk denne helga som kickstart for videre trening i høst).
 • lengter etter inspirasjon, påfyll og konkrete tips til mental og fysisk trening, sånn at det blir lettere for deg å sette tanker ut i handling i hverdagen.

Stikkord for helgen:

 • Spennende foredrag og workshops i mental trening og karrierehelse med Elaine og Mariann. Stikkord for tematikken er selvledelse, mening, ro, work-life-balance, mot, selvfølelse, selvtillit, grensesetting, motivasjon og handlekraft.
 • Allsidig og effektiv trening som passer for alle, vi tilpasser til ditt nivå.
 • Styrketrening med egen kroppsvekt og enkelt utstyr som tau og strikk.
 • Aerobic! Intervallbaserte gruppetimer til drivende musikk med endorfin-garanti, enkle trinn og høy puls! 
 • Zumba! Morsom og smidig trinn-time med høy lekenhetsfaktor og live trommer.
 • Dynamisk stretching og avspenning.  
 • Guidede meditasjoner.
 • Sosial hygge, god stemning og utsøkt mat og vin = NYTELSE.

Elaine Bloom

Elaine Bloom er utvikler av karrierehelsemodellen, og står bak karrierehelse.no –fra stress til styrke, og hun driver selskapet www.elainebloom.no – fra usikkerhet til klarhet, ro og mening.

Hun er sertifisert innenfor nevrovitenskap spisset mot leder- og organisasjonsutvikling fra MIT Sloan. Hun har en mastergrad i karriereveiledning, er utdannet pedagog og sertifisert master Coach.

Elaine brenner for en helhetlig tilnærming til livs- og karriereveieldning. Hun er en svært ettertraktet karriereveileder, foredragsholder, coach og lederutvikler. Hun er tidligere avdelingsleder, fagansvarlig leder, og prosjektleder med fokus på det hele mennesket. Elaine har jobbet nasjonalt og internasjonalt med flere tusen mennesker i alderen 16-64 år fra over 71 land, og mangfold, likestilling, kvinnehelse, inkluderingskompetanse, sosial rettferdighet og fellesskap står sentralt i hennes arbeid.

Hun står for øvrig bak podkasten “Karriereveiledning med Elaine”, er fast skribent for AW magazine, og skiver fast for FRIIDA – kvinnehelse på nett.

Mariann Deila

Mentaltrener og forfatter Mariann Deila har siden 2013 hjulpet enkeltpersoner og bedrifter til utvikling og økt robusthet. Hun tilrettelegger for andres vekst gjennom en-til-en-samtaler og gruppe-coaching, i tillegg til å holde foredrag og kurs i selvledelse, mental trening og kommunikasjon. 

Hun er godkjent coach i Den Norske CoachForening (DNCF) og er en av kun åtte internasjonalt sertifiserte trenere i Norge innen sin coachingmetodikk, som bygger på kognitiv psykologi. 

Deila er også utdannet journalist og statsviter. Hun har tidligere jobbet ni år som nyhetsjournalist i medier som VG og NRK, og fire år som strategisk analytiker i politiet. Har skrevet tre bestselgende bøker: Prosjekt sterk, Tren der du er og Robust – 6 konkrete steg til å tåle en trøkk og våge å leve.

Les mer på marianndeila.no