En smaksopplevelse utenom det vanlige

13. april 2025 – Begrensede antall plasser!

I påskeferien inviterer vi deg til en kveld fylt med smaker, historier og lidenskap når vi får besøk av Martin Houge fra Nøgne Ø, et av Norges mest anerkjente håndverksbryggerier.

Dette er en unik sjanse til å dykke dypere inn i verdenen av håndverksøl, guidet av en av Norges mest dedikerte bryggere. Kvelden byr på en eksklusiv femretters meny, der hver rett er nøye paret med nøye utvalgt Nøgne-øl for å løfte smaksopplevelsen til nye høyder.
 
Nøgne Ø ble grunnlagt i 2002 av to hjemmebryggere med en visjon om å utfordre det tradisjonelle norske ølmarkedet. Med en kompromissløs tilnærming til kvalitet og smak, har bryggeriet satt Norge på det internasjonale ølkartet. I dag er det kjent for sin innovative tilnærming, bruk av tradisjonelle bryggeteknikker og spennende smaker – fra kraftige stouts til fruktige surøl.

MENY & ØLPAKNING

Sjøkrepssuppe – skalldyr, dillolje, rotgrønnsaker, jordskokk
4885 Blanc
 
Biff Tartar – kapers, løk, sylteagurk, egg, flatbrød fra Leveld Lefsebakeri
Brown Ale
 
Timianmarinert ytrefilet av dåhjort – viltsaus, selleripuré, gulrot, bete, purreløk
Porter
 
Fønix Blåmuggost
Two Captains
 
Sjokoladefondant – kirsebær
Kriek